Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στρίντζης: Eγκαίνια του Blue Star Naxos

Τα εγκαίνια του νεότευκτου πλοίου της Blue Star Ferries, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 30 Ιουνίου 2002 στη Νάξο. Το πλοίο από σήμερα 1/7/2002 ξεκινά τα δρομολόγια του στα νησιά των Κυκλάδων.

Στρίντζης: Eγκαίνια του Blue Star Naxos
Τα εγκαίνια του ενός ακόμη νεότευκτου, υπερσύγχρονου πλοίου της Blue Star Ferries, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 30 Ιουνίου 2002 από τον κ. Ιάκωβο Καμπανέλλη σε μία λαμπρή τελετή στο νησί της Νάξου από όπου το πλοίο πήρε το όνομά του.



Το Blue Star Naxos, όπως ονομάζεται ναυπηγήθηκε στα ναυπηγεία Daewoo Shipbuilding & Marine Engineering Co Ltd με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές.

Το πλοίο έχει δυνατότητα μεταφοράς 1.500 επιβατών και 240 ΙΧ αυτοκινήτων ή 35 φορτηγών και 104 ΙΧ αυτοκινήτων και ταχύτητα 24,5 μίλια ανά ώρα.

Το Blue Star Naxos ξεκινάει τη Δευτέρα 1η Ιουλίου 2002 τα δρομολόγιά του στη γραμμή Πειραιά - Πάρου - Νάξου - Σαντορίνης και Αμοργού με καθημερινές αναχωρήσεις από Πειραιά στις 17:30 και από Σαντορίνη στις 07:30.

Τέλος, με τη δρομολόγηση και του Blue Star Naxos, 3 ολοκαίνουρια και υπερσύγχρονα πλοία, τα Blue Star Ithaki, Blue Star Paros και Blue Star Naxos θα συνδέουν καθημερινά τον Πειραιά με τις Κυκλάδες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v