Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Intralot αρωγός των Τεχνών

Δύο σημαντικά καλλιτεχνικά δρώμενα στηρίζει με χορηγίες της η Intralot στο πλαίσιο της συμπόρευσης της οικονομικής ανάπτυξής της με την ενεργό συμμετοχή της σ’ ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων – κοινωνικό, πολιτιστικό, αθλητικό, εκπαιδευτικό κ.τ.λ.

H Intralot αρωγός των Τεχνών
Δύο σημαντικά καλλιτεχνικά δρώμενα στηρίζει με χορηγίες της η Intralot, στο πλαίσιο της συμπόρευσης της οικονομικής ανάπτυξής της με την ενεργό συμμετοχή της σ’ ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων – κοινωνικό, πολιτιστικό, αθλητικό, εκπαιδευτικό κ.τ.λ.

Tην Τετάρτη 29 Μαρτίου 2006 θα πραγματοποιηθεί στο Cadogan Hall του Λονδίνου η πρώτη μιας σειράς συναυλιών κλασσικής μουσικής του διεθνούς φήμης διευθυντή ορχήστρας κ. Νικόλα Μιχαλάκη με τη Βασιλική Φιλαρμονική Ορχήστρα του Λονδίνου (Royal Philharmonic Orchestra). Οι συναυλίες θα συνεχιστούν στο Λονδίνο για τις επόμενες καλλιτεχνικές περιόδους.

Η Intralot, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα αυτών των συναυλιών μια και είναι από τις ελάχιστες φορές στις τελευταίες δεκαετίες που Έλληνας μαέστρος διευθύνει σε μια από τις μεγαλύτερες αίθουσες του Λονδίνου και σε συνεργασία με μια από τις σπουδαιότερες ορχήστρες του κόσμου, υποστηρίζει με τη χορηγία της την πραγματοποίησή τους.

Λίγες μέρες αργότερα και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 3 Απριλίου 2006, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Κοινότητας του Καΐρου, ο συνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος παρουσιάζει στο χώρο των Πυραμίδων στην Αίγυπτο το έργο του με μορφή συμφωνικής καντάτας ”Ωδή στο Μέγα Αλέξανδρο”.

Η Intralot στηρίζει αυτή την εκδήλωση ως χορηγός θέλοντας να συμβάλει στην προβολή της προσωπικότητας και της ιστορικής και πολιτιστικής πορείας του Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη μια και από την άλλη στην ανάδειξη του ελληνισμού στην Αίγυπτο.

Η Intralot θα συνεχίζει να στηρίζει αξιόλογες προσπάθειες που αναδεικνύουν την πολιτιστική μας κληρονομιά σε διεθνές επίπεδο και ιδιαίτερα όταν αυτές υλοποιούνται από Έλληνες καλλιτέχνες.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v