Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTEnet: Εκδήλωση για επιχειρησιακούς πελάτες

Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών-Αίθουσα Σκαλκώτα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει η ΟΤΕnet για τους επιχειρησιακούς πελάτες. Στην εκδήλωση ήταν παρών ο Προέδρος και Διευθύνων Συμβούλος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης,

OTEnet: Εκδήλωση για επιχειρησιακούς πελάτες
Τη Δευτέρα 13 Μαρτίου στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών-Αίθουσα Σκαλκώτα, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη ετήσια εκδήλωση που διοργανώνει η ΟΤΕnet για τους επιχειρησιακούς πελάτες.

Στην εκδήλωση ήταν παρόντες ο Προέδρος και Διευθύνων Συμβούλος του ΟΤΕ, Παναγής Βουρλούμης, ο Διευθύνων Συμβούλος της ΟΤΕnet και Γενικός Διευθυντής Τεχνολογίας του ΟΤΕ, Γιώργος Ιωαννίδης, αλλά και η λοιπή Διοίκηση της ΟΤΕnet.

Το θέμα της φετινής εκδήλωσης, ”Η επιχείρησή σου παντού, κάθε στιγμή αδιάλειπτα και αξιόπιστα”, ήταν άμεσα συνυφασμένο με τη νέα εταιρική ταυτότητα της ΟΤΕnet.

Στοχεύοντας να εφαρμόσει το νέο της σλόγκαν, ”Εσύ, παντού”, η ΟΤΕnet έδωσε την ευκαιρία στους επιχειρησιακούς της πελάτες να συμμετέχουν στη διαμόρφωση των θεμάτων της φετινής εκδήλωσης, αναφέρεται στην ανακοίνωση της εταιρίας.

Ειδικότερα, πριν την εκδήλωση η ΟΤΕnet πραγματοποίησε on line έρευνα με στόχο να συγκεντρώσει τα θέματα, τα οποία ενδιαφέρουν τους πελάτες και για τα οποία θα επιθυμούσαν περισσότερη ενημέρωση.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ομιλία του Γενικού Εμπορικού Διευθυντή της εταιρείας, κ. Πάνου Σαραντόπουλου, ο οποίος καλωσόρισε τους προσκεκλημένους και παρουσίασε τα αποτελέσματα της προαναφερθείσας έρευνας.

Συνέχισε υπογραμμίζοντας τον στόχο της ΟΤΕnet να αποτελεί στρατηγικό συνεργάτη της κάθε επιχείρησης προσφέροντας ολοκληρωμένες επιχειρησιακές λύσεις.

Η Διευθύντρια Επιχειρησιακών Λύσεων της ΟΤΕnet κ. Χριστίνα Καρτσιώτου, περιέγραψε τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει κάθε επιχείρηση στο πλαίσιο του έντονου ανταγωνισμού και ανέλυσε τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρέχει η ΟΤΕnet σε υποδομές και υπηρεσίες Τηλεπικοινωνιών και Πληροφορικής.

Η ομιλία της ολοκληρώθηκε με την προβολή video στο οποίο παρουσιάστηκαν τρία case studies πελατών που υιοθέτησαν τις προτεινόμενες ολοκληρωμένες λύσεις από την ΟΤΕnet.

Η εκδήλωση έκλεισε με τον σύντομο χαιρετισμό από τον κ. Π. Βουρλούμη και τα συμπεράσματα του κ. Γ. Ιωαννίδη. Αμφότεροι αναφέρθηκαν στη συνεργασία ΟΤΕ και ΟΤΕnet για την παροχή ολοκληρωμένων επιχειρησιακών λύσεων.

Μετά το τέλος των σύντομων παρουσιάσεων ακολούθησε κοκτέιλ.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v