Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εποχική προσφορά από την Hellas Sat

Τα νέα πακέτα υπηρεσιών ευρυζωνικής πρόσβασης στο Internet Hellas SAT net παρέχουν τη δυνατότητα σε τουριστικές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία να συνδέονται εποχικά κατά την τουριστική περίοδο, ανακοίνωσε η Hellas Sat.

Εποχική προσφορά από την Hellas Sat
Τα νέα πακέτα υπηρεσιών ευρυζωνικής πρόσβασης στο Internet Hellas SAT net παρέχουν τη δυνατότητα σε τουριστικές επιχειρήσεις και ξενοδοχεία να συνδέονται εποχικά κατά την τουριστική περίοδο, για περίοδο έξι μηνών, χωρίς την υποχρέωση να πληρώνουν οποιοδήποτε πάγιο κατά τους υπόλοιπους έξι μήνες, αλλά ούτε και τέλος επανασύνδεσης όταν θα συνδεθεί ξανά η υπηρεσία.

Η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις Hellas Sat net κατά τον μήνα Απρίλιο 2006 και περιλαμβάνει την πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας του απαραίτητου εξοπλισμού και της 6μηνης σύνδεσης ως πακέτο σε 12 άτοκες δόσεις για τον πρώτο χρόνο λειτουργίας της υπηρεσίας.

Το αμφίδρομο δορυφορικό Ιnternet το οποίο προσφέρει άμεσα o Hellas SAT, είναι ιδανικό μέσο διασύνδεσης για απομακρυσμένες γεωγραφικά περιοχές και ο μοναδικός τρόπος παροχής ευρυζωνικών υπηρεσιών (broadband) με υψηλές ταχύτητες, ο οποίος είναι ανεξάρτητος οποιασδήποτε επίγειας διασύνδεσης ή υποδομής σε οποιοδήποτε σημείο της χώρας ή του εξωτερικού.

Το αμφίδρομο δορυφορικό Ιnternet Hellas SΑΤ net προσφέρει υψηλές ταχύτητες πολλαπλάσιες της dial up και ISDN σύνδεσης, που φτάνουν μέχρι τα 2Mbps download και 512kbps upload. Το κόστος σύνδεσης το οποίο περιλαμβάνει και την αποπληρωμή του δορυφορικού εξοπλισμού, αρχίζει από τα 219 ευρώ το μήνα, ή 71 ευρώ το μήνα εάν ο εξοπλισμός προπληρωθεί.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v