Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τα νέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο portal της OTEnet

Τον εμπλουτισμό του Portal της με την καινούρια ενότητα ”Ευρωπαϊκή Ένωση”, ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να ενημερωθούν για θέματα οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά, για τις αποφάσεις του Ευρωκοινοβουλίου, τις προτεραιότητες στην ατζέντα των Ευρωπαίων ηγετών, τις κινήσεις που αφορούν στη σχέση της Ε.Ε. με τον υπόλοιπο κόσμο κ.ά. γνωστοποίησε η OTEnet.

Τα νέα της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο portal της OTEnet
Τον εμπλουτισμό του Portal της, www.otenet.gr, με την καινούρια ενότητα ”Ευρωπαϊκή Ένωση”, ώστε να μπορούν οι επισκέπτες να ενημερωθούν για θέματα οικονομικά, κοινωνικά, πολιτικά, για τις αποφάσεις του Ευρωκοινοβουλίου, τις προτεραιότητες στην ατζέντα των Ευρωπαίων ηγετών, τις κινήσεις που αφορούν στη σχέση της Ε.Ε. με τον υπόλοιπο κόσμο κ.ά. γνωστοποίησε η OTEnet.

Επίσης, από την ενότητα ”Ευρωπαϊκή Ένωση” ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να πληροφορηθεί για τις προκηρύξεις επιχειρηματικού και εμπορικού χαρακτήρα, για τα κοινοτικά προγράμματα επιμόρφωσης ή επιβράβευσης, για τα αποτελέσματα των διαφόρων ερευνών που διεξάγει η Ε.Ε., κ.ά.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ανάγκη της δημιουργίας αυτής της ενότητας ξεκίνησε από το αυξημένο ενδιαφέρον των χρηστών του Διαδικτύου για έγκυρη ενημέρωση σε θέματα που αφορούν την Ε.Ε., τόσο σε επιχειρηματικό όσο και σε ατομικό επίπεδο και είναι καρπός συνεργασίας της OTENET με την εξειδικευμένη σε Ευρωπαϊκά θέματα εταιρεία Regate AE (www.euro-info.gr).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v