Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Νέο Quest Mini PC

Το νέο Quest Mini PC, το μικρότερο PC στον κόσμο, με super mini μέγεθος (16,5x16,5x5,1) και βάρος μόλις 1,15kg, αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας υπολογιστών Quest της Info-Quest.

Info-Quest: Νέο Quest Mini PC
Το νέο Quest Mini PC, το μικρότερο PC στον κόσμο, με super mini μέγεθος (16,5x16,5x5,1) και βάρος μόλις 1,15kg, αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειας υπολογιστών Quest της Info-Quest.

Σύμφωνα με την εταιρία, πραγματικά ”mini” σε διαστάσεις, αλλά πολύ ”maxi” σε δυνατότητες και χαρακτηριστικά το Quest Mini PC διεκδικεί επάξια μια περίοπτη θέση στο σπίτι σας, στο σαλόνι σας, στο γραφείο σας αλλά και στον χαρτοφύλακά σας.

Στο γραφείο - Συνδέστε το Quest Mini PC στην οθόνη, τα ηχεία και τον εκτυπωτή σας και εργαστείτε στο σπίτι ή στη δουλειά σας, το ίδιο παραγωγικά όπως με κάθε PC, εξοικονομώντας ταυτόχρονα 40% περισσότερο ελεύθερο χώρο στο γραφείο σας.

Στο σαλόνι - Συνδέστε το στην τηλεόραση και στα ηχεία σας και δημιουργήστε ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό κέντρο, ακούστε μουσική, απολαύστε τις αγαπημένες σας ταινίες, ψηφιακά albums, φωτογραφίες, σερφάρετε στο Internet και επικοινωνήστε με τους φίλους σας

Στην παρουσίαση- Συνδέστε το με τον projector στο meeting room της εταιρείας ή του πελάτη σας, ή στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου και παρουσιάστε τη δουλειά σας

Στο αυτοκίνητο - Εγκαταστήστε το στο αυτοκίνητό σας και ελέγξτε το navigator ή οποιαδήποτε άλλη πρόσθετη ηλεκτρονική συσκευή θέλετε να χρησιμοποιήσετε

Παντού και πάντα – Το Quest Mini PC είναι τόσο ελαφρύ, μικρό και κομψό, που μπορείτε να το έχετε πάντα στην τσάντα σας και να είστε έτοιμοι για όλα, πάντοτε.

Το Quest Mini PC δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τα κλασικά PCs ή Νotebooks σε δυνατότητες, συνδεσιμότητα και ισχύ. Ενσωματώνει ένα προηγμένο επεξεργαστή Intel και ανταποκρίνεται με ευκολία και αξιοπιστία σε οποιαδήποτε εργασία αφού ”τρέχει” το λειτουργικό σύστημα Windows XP της Microsoft.

Με σκληρό δίσκο 40GB, μνήμη 512ΜΒ, DVD-RW υποδοχή, κάρτα ήχου και όλες τις απαραίτητες θύρες και καλώδια για σύνδεση σε κάθε περιφερειακή συσκευή (οθόνη, Τηλεόραση, Projector, εκτυπωτή, ηχεία, Modem Κλπ) σας επιτρέπει να κάνετε τα πάντα γρήγορα, και αποτελεσματικά.

Το Quest Mini PC έχει σχεδιαστεί ειδικά για την Info-Quest και πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας της διεθνούς αγοράς.

Όπως όλοι οι υπολογιστές Quest, συνοδεύονται από το πιο ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης –Quest Easy - που περιλαμβάνει πλήρη εγγύηση καλής λειτουργίας δύο (2) ετών – με κάλυψη της αξίας των ανταλλακτικών, της εργασίας και της μεταφοράς του υπολογιστή από και προς τα εργαστήρια της Info-Quest σε περίπτωση βλάβης - καθώς και πρόσθετων υπηρεσιών (που προσφέρονται με χρέωση) προκειμένου να είστε απόλυτα ήσυχοι ότι το σύστημά σας είναι πάντα διαθέσιμο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v