Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Online υποβολή αιτημάτων φορητότητας από Q-Telecom

Τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, Q easy change, με την οποία γίνεται δυνατή η ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων φορητότητας μέσω Internet, ώστε να διευκολύνονται οι υποψήφιοι πελάτες, που θέλουν να μεταφέρουν τον αριθμό τους στην κινητή τηλεφωνία της Q, γνωστοποίησε η Q-Telecom.

Online υποβολή αιτημάτων φορητότητας από Q-Telecom
Τη νέα πρωτοποριακή υπηρεσία, Q easy change, με την οποία γίνεται δυνατή η ηλεκτρονική υποβολή αιτημάτων φορητότητας μέσω Internet, ώστε να διευκολύνονται οι υποψήφιοι πελάτες, που θέλουν να μεταφέρουν τον αριθμό τους στην κινητή τηλεφωνία της Q (Q1- Συμβόλαιο χωρίς πάγιο & Q card1- καρτοκινητή σύνδεση), γνωστοποίησε η Q-Telecom.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, όποιος επιθυμεί να μεταφέρει τον αριθμό του στην Q, μπορεί εύκολα και γρήγορα να συμπληρώσει μια αίτηση με τα στοιχεία του, στην ιστοσελίδα www.myQ.gr, χωρίς να χρειάζεται να παραβρεθεί ο ίδιος σε κάποιο κατάστημα.

Πιο συγκεκριμένα, στην αίτηση που βρίσκεται στην κατηγορία shop, ο υποψήφιος πελάτης, ο οποίος είναι ανώνυμος συνδρομητής, συμπληρώνει μόνο τον τηλεφωνικό του αριθμό και τον αριθμό που αναγράφεται επάνω στη SIM κάρτα του, ενώ, αν είναι επώνυμος συνδρομητής, συμπληρώνει τον αριθμό του τηλεφώνου του, το ονοματεπώνυμο καθώς και το ΑΦΜ του ή εναλλακτικά τον ΑΔΤ.

Αξίζει να σημειωθεί, πως, η διαδικασία ολοκληρώνεται με επίσκεψη courier της Q στο χώρο του πελάτη, για την υπογραφή της αίτησης Φορητότητας και την παράδοση του νέου πακέτου σύνδεσης (με τον ίδιο αριθμό).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v