Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Επιβεβαιώνει έλεγχο της ΑΔΑΕ

Επιβεβαιώνει η διοίκηση της Cosmote ότι στις 8/2/2006 τεχνική επιτροπή της ΑΔΑΕ με επικεφαλής τα μέλη κ. Ιάκωβο Βενιέρη και Γεώργιο Στασινόπουλο, καθώς και τρεις ειδικούς επιστήμονες της Αρχής, επισκέφθηκαν την εταιρία προκειμένου να διενεργήσουν έκτακτο έλεγχο στις εγκαταστάσεις της.

Cosmote: Επιβεβαιώνει έλεγχο της ΑΔΑΕ
Επιβεβαιώνει η διοίκηση της Cosmote ότι την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2006, στις 10.00 π.μ., τεχνική επιτροπή της Αρχής Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών (ΑΔΑΕ) με επικεφαλής τα μέλη κ. Ιάκωβο Βενιέρη και Γεώργιο Στασινόπουλο, καθώς και τρεις ειδικούς επιστήμονες της Αρχής, επισκέφθηκαν την εταιρία προκειμένου να διενεργήσουν έκτακτο έλεγχο στις εγκαταστάσεις της επί της οδού Γ’ Σεπτεμβρίου αρ. 102-108.

Σε σχετική της απαντητική επιστολή προς το Χ.Α. η διοίκηση της Cosmote αναφέρει ότι το κλιμάκιο της ΑΔΑΕ κοινοποίησε στην εταιρία την από 6/2/06 απόφαση ελέγχου της Αρχής, η οποία υπογράφεται από τον πρόεδρό της, κ. Ανδρέα Λαμπρινόπουλο.

Στην ίδια επιστολή σημειώνεται ότι η Cosmote έθεσε στη διάθεση της ΑΔΑΕ όλα τα στοιχεία που της ζητήθηκαν, ενώ επισημαίνεται ότι ”ο εν λόγω έκτακτος έλεγχος γίνεται στο πλαίσιο της κείμενης νομοθεσίας και κατά την άποψή μας δεν έχει οικονομικές ή επιχειρηματικές επιπτώσεις για την Cosmote”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v