Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

H Info-Quest στην Cisco Expo 2006

H Info-Quest, Silver Partner της Cisco Systems, θα δώσει δυναμικά το παρόν στην Cisco Expo 2006, εστιάζοντας στην παρουσίαση των Ολοκληρωμένων Λύσεων και Υπηρεσιών που παρέχει στον τομέα της Ασφάλειας σύγχρονων δικτυακών υποδομών.

H Info-Quest στην Cisco Expo 2006
H Info-Quest, Silver Partner της Cisco Systems, θα δώσει δυναμικά το παρόν στην Cisco Expo 2006, εστιάζοντας στην παρουσίαση των Ολοκληρωμένων Λύσεων και Υπηρεσιών που παρέχει στον τομέα της Ασφάλειας σύγχρονων δικτυακών υποδομών.

Η βασική λύση που θα παρουσιάσει η εταιρεία, στηρίζεται στην αρχιτεκτονική των Αυτοπροστατευό-μενων Δικτύων (Self Defending Networks - SDN) της Cisco. Σε ένα Αυτοπροστατευόμενο Δίκτυο (SDN), κάθε υποσύστημα - από τους σταθμούς εργασίας μέχρι το LAN και το WAN - ενσωματώνει συγκεκριμένες λειτουργίες ασφάλειας.

Υλοποιείται έτσι, ένα κατανεμημένο σύστημα άμυνας που ανταποκρίνεται άμεσα στις εσωτερικές και εξωτερικές απειλές, προσφέροντας στην επιχείρηση πλήρη έλεγχο και διαχείριση των πόρων, των πληροφοριών και των επικοινωνιών.

Τα δίκτυα SDN στηρίζονται στις αρχές Ελεγχομένης Δικτυακής Εισόδου και στις συσκευές Adaptive Security Appliances (ASA) της Cisco Systems, προκειμένου να επιτύχουν αφ΄ ενός τη συμμόρφωση όλων των συσκευών των χρηστών (Endpoints) με την πολιτική ασφαλείας της επιχείρησης, αφ’ ετέρου την προσαρμογή τους στο συνεχώς μεταβαλλόμενο πλαίσιο απαιτήσεων και ελέγχων ασφάλειας.

Στο πλαίσιο της Cisco Expo 2006, θα παρουσιασθεί, επίσης, το ολοκληρωμένο φάσμα Υπηρεσιών Προστιθέμενης Αξίας της Info-Quest, που πλαισιώνει τις λύσεις ασφάλειας συστημάτων και δικτύων, που υλοποιεί η εταιρεία.

Οι προσφερόμενες υπηρεσίες καλύπτουν όλο το εύρος των απαιτήσεων της σύγχρονης επιχείρησης, από τον καθορισμό της Πολιτικής Ασφάλειας, την Αποτίμηση της Υπάρχουσας Κατάστασης, τον Σχεδιασμό και την Υλοποίηση, την Διαχείριση και Υποστήριξη μέχρι και την Εκπαίδευση (Professional and Consulting Services).

Η Info-Quest, συγκαταλέγεται στους μεγαλύτερους υλοποιητές λύσεων πληροφοριακών υποδομών και επικοινωνιών της Ελληνικής αγοράς. Η εταιρεία έχει πολυετή, στρατηγική συνεργασία με τη Cisco Systems, κατέχει τις πιστοποιήσεις Cisco Silver Partner, Wireless LAN Specialization και VPN Security Specialization και εξειδικεύεται τις τεχνολογίες Routing, LAN/WAN switching, VoX, VPN,s IP Telephony, Security, Content Networking, Network Management Platforms & Mobile Communications.

Η Cisco Expo, πραγματοποιείται στις 8-9 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο Athenaeum Intercontinental. Η παρουσίαση της Info-Quest, με θέμα ”Ολοκληρωμένες Λύσεις Ασφάλειας της Info-Quest” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου, 13:00 – 13:45 (Επιχειρηματικές & Τεχνολογικές Παρουσιάσεις – Ομάδα Δ).

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v