Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ενταση σε ΟΤΟΕ για το διευρυμένο ωράριο

Σε καθαίρεση του προέδρου του συλλόγου των εργαζομένων της Eurobank, Στάθη Χαρίτου, από τη θέση του γραμματέα χρηματοπιστωτικού στη Εκτελεστική Επιτροπή της, προχώρησε η ΟΤΟΕ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Γενικού της Συμβουλίου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα, σε κλίμα έντασης.

Ενταση σε ΟΤΟΕ για το διευρυμένο ωράριο
του Γ. Μαντέλα

Σε καθαίρεση του προέδρου του συλλόγου των εργαζομένων της Eurobank, Στάθη Χαρίτου, από τη θέση του γραμματέα χρηματοπιστωτικού στη Εκτελεστική Επιτροπή της, προχώρησε η ΟΤΟΕ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Γενικού της Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, σε κλίμα έντασης.

Η απόφαση αυτή λαμβάνεται ως ”αντίποινα” στη συμφωνία που υπεγράφη από το σύλλογο με την διοίκηση της τράπεζας για τη λειτουργία δύο καταστημάτων της που λειτουργούσαν στο πλαίσιο εμπορικών κέντρων, με παρατεταμένο ωράριο καθώς και τα Σάββατα.

Ο κ. Χαρίτος προέρχεται από τα συνδικαλιστικά στελέχη της Τράπεζας Κρήτης η οποία εξαγοράστηκε και απορροφήθηκε από την Eurobank, ενώ το σωματείο του οποίου προΐσταται, είναι το αντιπροσωπευτικότερο της τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v