Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Στις 23/01 ξεκινούν οι εκπτώσεις στο ”The Mall”

Στις 23 Ιανουαρίου ξεκινάνε οι εκπτώσεις στο πρώτο Εμπορικό Κέντρο της Αθήνας στο The Mall Athens, οι οποίες θα διαρκέσουν πέντε ολόκληρες εβδομάδες. Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 25 Φεβρουαρίου.

Στις 23/01 ξεκινούν οι εκπτώσεις στο ”The Mall”
Στις 23 Ιανουαρίου ξεκινάνε οι εκπτώσεις στο πρώτο Εμπορικό Κέντρο της Αθήνας στο The Mall Athens, οι οποίες θα διαρκέσουν πέντε ολόκληρες εβδομάδες.

Μέσα στο διάστημα αυτό οι επισκέπτες μπορούν να επωφεληθούν της ευκαιρίας να κάνουν έξυπνες και προσιτές αγορές στους όμορφα διακοσμημένους, ασφαλείς και καθαρούς χώρους του The Mall, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας.

Από τις 23 Ιανουαρίου το The Mall Athens διοργανώνει και δίνει νέα σημασία στον όρο εκπτώσεις, τονίζεται στην ανακοίνωση. Πολλά καταστήματα λαμβάνουν ενεργά μέρος στη νέα αυτή προσπάθεια του Εμπορικού Κέντρου κατασκευάζοντας διακοσμητικές νησίδες, όπου θα στολίζουν τους διαδρόμους του The Mall.

Τη διακόσμηση των νησίδων την έχουν επιμεληθεί τα καταστήματα Fnac, Vodafon, Παπασωτηρίου, TIM, Anagnostopoulos, Aristoteli Bitsiani, Cook Shop, Herborium, Luna, Animal Shop, κ.α., ακολουθώντας το σύνθημα των εκπτώσεων του The Mall.

Οι νησίδες διακοσμούνται από τρισδιάστατες φιγούρες και αντικείμενα που απεικονίζουν και εκπέμπουν το ύφος και την ατμόσφαιρα των εκπτώσεων. Οι εκπτώσεις θα διαρκέσουν έως τις 25 Φεβρουαρίου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v