Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πολυφωνικά Ring tones από την Q Telecom

Η Q Telecom εμπλουτίζειτις myQ υπηρεσίες Ψυχαγωγίας με 1000 και πλέον πολυφωνικά ring tones για όλους τους συνδρομητές της στην κινητή τηλεφωνία.

Πολυφωνικά Ring tones από την Q Telecom
Η Q Telecom εμπλουτίζειτις myQ υπηρεσίες Ψυχαγωγίας με 1000 και πλέον πολυφωνικά ring tones για όλους τους συνδρομητές της στην κινητή τηλεφωνία.

Οι συνδρομητές της Q μπορούν να επιλέξουν το ring tone που επιθυμούν είτε για το δικό τους κινητό είτε για το κινητό κάποιου φίλου τους.

Επιπλέον, μπορούν να ενημερωθούν και να παραγγείλουν το TOP 5 της εβδομάδας καθώς επίσης και τα TOP τραγούδια του καλλιτέχνη της αρεσκείας τους.

Η επιλογή και λήψη των ring tones για τους συνδρομητές της Q Telecom μπορεί να πραγματοποιηθεί με τρεις διαφορετικούς τρόπους:

* μέσα από το μενού ”MYQ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ” που βρίσκεται στην κάρτα SIM,

* με αποστολή SMS στο 555 ή

* καλώντας τη φωνητική πύλη της Q στο 1400 και λέγοντας απλά ”ring tone”.

Σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ότι η δυνατότητα επιλογής ring tone με αναγνώριση ομιλίας προσφέρεται μόνο από τη φωνητική πύλη της Q.

Τόσο μέσω του menu ΜΥQ Υπηρεσίες όσο και μέσω του τριψήφιου 555 η χρέωση γίνεται με τη λήψη του απαντητικού SMS και είναι 2,5 ευρώ για το πολυφωνικό ring tone και 1,5 ευρώ για το μονοφωνικό καθώς και 0,075 ευρώ για το TOP5 ή TOP καλλιτέχνη.

Η αποστολή των SMS για την επιλογή του ring tone καθώς και η λήψη των SMS με τις οδηγίες παρέχεται δωρεάν από την Q Telecom.

Οι χρεώσεις των ring tones μέσω της φωνητικής πύλης στο 1400 είναι 0,01 ευρώ /δευτ κλήσης κατά την πλοήγηση στο menu (επιλογή & παραγγελία με φωνητική αναγνώριση) και 1,9 ευρώ για την παράδοση πολυφωνικού ring tone ή 1 ευρώ για την παράδοση μονοφωνικού.

Στις χρεώσεις δεν περιλαμβάνεται ΦΠΑ 19%. Στην περίπτωση που ο συνδρομητής επιλέξει να στείλει το ring tone σε κάποιο άλλο κινητό τηλέφωνο οι χρεώσεις βαρύνουν τον ίδιο.

Οι υπηρεσίες για τα μονοφωνικά και πολυφωνικά ring tones έχουν αναπτυχθεί και λειτουργούν σε συνεργασία με τις εταιρίες Kapatel & VoiceWeb.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v