Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Εκδήλωση για επιχειρησιακές εφαρμογές

Τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ολοκληρωμένης και ασφαλούς πρόσβασης στις επιχειρησιακές εφαρμογές, ειδικά για Οργανισμούς του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, θα παρουσιάσει η Info-Quest την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου.

Info-Quest: Εκδήλωση για επιχειρησιακές εφαρμογές
Τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της ολοκληρωμένης και ασφαλούς πρόσβασης στις επιχειρησιακές εφαρμογές, ειδικά για Οργανισμούς του ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, θα παρουσιάσει η Info-Quest την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου, στο Ξενοδοχείο King George.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, που πραγματοποιείται σε συνεργασία με την Citrix Systems, την Wyse Technology και την Secure Computing, θα παρουσιασθούν λύσεις που εφάρμοσαν με επιτυχία Δημόσιοι Οργανισμοί σε όλο τον κόσμο, προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις επιτακτικές προκλήσεις για αύξηση της παραγωγικότητας, μείωση του λειτουργικού κόστους, περισσότερη ασφάλεια & έλεγχο της πρόσβασης, καλύτερη απόδοση των εφαρμογών και μεγαλύτερη απόδοση. Επίσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ”Live” μία παραγωγική λύση Citrix, που ολοκληρώνεται με Wyse Thin Clients & Security Tokens για την πρόσβαση μέσω Internet σε μια πληθώρα client server & web-based εφαρμογών, που ’τρέχουν’ κεντρικά στο Datacenter της Info-Quest.

Η Info-Quest στη διάρκεια της μακρόχρονης συνεργασίας της με τη Citrix, έχει αποκτήσει σημαντικότατη εμπειρία στην υλοποίηση λύσεων access infrastructure. Παράλληλα, έχει διευρύνει τις συνεργασίες της με οίκους όπως η Wyse Technology, στον τομέα των Thin Clients, και την Secure Computing στον τομέα του security & authentication, υλοποιώντας ολοκληρωμένες λύσεις access infrastructure, thin client computing & server consolidation, που προσδίδουν ουσιαστικά και άμεσα πλεονεκτήματα στους πελάτες της. Σήμερα, περισσότεροι από 260 μεγάλοι Οργανισμοί και Επιχειρήσεις έχουν υλοποιήσει λύσεις secure access της Info-Quest που εξασφαλίζουν την κεντρική διαχείριση των επιχειρηματικών εφαρμογών και την ασφαλή, ολοκληρωμένη πρόσβαση σε αυτές από οπουδήποτε, με οποιοδήποτε μέσο και σύνδεση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v