Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Τρ. Πειραιώς: Εκδοση δύο νέων πιστωτικών καρτών

Στην έκδοση δύο νέων co-branded πιστωτικών καρτών για την ελληνική αγορά, τη Miles & More MasterCard και τη Miles & More MasterCard Gold, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την Miles & More International, θυγατρική της αεροπορικής Lufthansa German Airlines.

Τρ. Πειραιώς: Εκδοση δύο νέων πιστωτικών καρτών
Στην έκδοση δύο νέων co-branded πιστωτικών καρτών για την ελληνική αγορά, τη Miles & More MasterCard και τη Miles & More MasterCard Gold, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την Miles & More International, θυγατρική της αεροπορικής εταιρίας Lufthansa German Airlines.

Ειδικότερα, οι δύο νέες πιστωτικές κάρτες, οι οποίες υποστηρίζονται από τη MasterCard, δημιουργήθηκαν για όλα τα μέλη της Miles & More που θέλουν να ξεχωρίζουν, απολαμβάνοντας όλα τα προνόμια του προγράμματος Miles & More, ακόμα και στις καθημερινές τους συναλλαγές.

Από την πλευρά της Τράπεζας Πειραιώς ο κ. Βασίλης Παρλαβάντζας, Διευθυντής Ανάπτυξης Εργασιών Καρτών δήλωσε: ”Είμαστε ευτυχής για την νέα κάρτα μας Miles & More MasterCard, κυρίως γιατί καταφέραμε σε μικρό διάστημα να προχωρήσουμε σ’ αυτό το μοναδικό για την ελληνική αγορά προϊόν. Αξίζει να σημειωθεί η αμέριστη συμπαράσταση που είχαμε καθ’ όλη την διάρκεια των διαπραγματεύσεων από την MasterCard Europe”

Οι κάρτες Miles & More MasterCard και Miles & More MasterCard Gold μπορούν να χρησιμοποιηθούν όπως κάθε άλλη πιστωτική κάρτα MasterCard για αγορές σε περισσότερες από 32.000.000 επιχειρήσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό οι οποίες φέρουν το σήμα MasterCard, καθώς επίσης και για αναλήψεις μετρητών από όλα τα ΑΤΜs με το σήμα της MasterCard στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Από την πλευρά της Lufthansa o κ. Michael Suesser, Γενικός Διευθυντής της Lufthansa για την Ελλάδα και Κύπρο δήλωσε: ”Χάρη στον επαγγελματισμό της Τράπεζας Πειραιώς και της ΜasterCard Europe, η Lufthansa είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα που προσφέρει στα μέλη του προγράμματος τακτικών επιβατών, Miles & More, την δυνατότητα να συγκεντρώνουν μίλια κάνοντας χρήση μιας πιστωτικής κάρτας. Για αυτό σας ευχαριστούμε πολύ!”

Από την πλευρά της MasterCard Europe ο κ. Γιώργος Σιδέρης, AVP MasterCard Europe / υπεύθυνος για την Ελλάδα, δήλωσε: ”Η Miles & More MasterCard της τράπεζας Πειραιώς είναι ένα μοναδικό προϊόν στην ελληνική αγορά που δίνει στους κατόχους της πολλά και ελκυστικά πλεονεκτήματα. H MasterCard ως leader στην Ευρώπη στον τομέα των Co-Branded καρτών είναι ευτυχής που μπόρεσε να συνδράμει με την πείρα και την γνώση της, στη δημιουργία αυτής της νέας κάρτας, Miles & More MasterCard της Τράπεζα Πειραιώς. ”

Οι κάτοχοι των πιστωτικών καρτών Miles & More MasterCard συμμετέχουν αυτόματα στο Πρόγραμμα Πιστότητας Πελατών της Miles & More, μέσω του οποίου μπορούν να συλλέγουν μίλια και να τα εξαργυρώνουν στη συνέχεια με δώρα και ταξίδια, ενώ, παράλληλα, αποκτούν όλα τα επιπλέον προνόμια που προσφέρει σε όλους η Τράπεζα Πειραιώς:

* Welcome bonus έως και 5.000 δωρεάν μίλια (5.000 δωρεάν μίλια, welcome award miles, με την 1η συναλλαγή μέσω της Miles & More MasterCard Gold και 3.000 δωρεάν μίλια με την 1η συναλλαγή μέσω της Miles & More MasterCard)

* Για κάθε 1 ευρώ συναλλαγών που πραγματοποιείται μέσα από τις πιστωτικές κάρτες (αγορές και αναλήψεις μετρητών), οι κάτοχοι κερδίζουν 1 δωρεάν μίλι (award mile)

* Πρόσθετα μίλια (award miles) και προνομιακό επιτόκιο για μεταφορές υπολοίπου από πιστωτικές κάρτες άλλων τραπεζών

* Μεγάλες συνεργασίες της Τράπεζας Πειραιώς και προσφορά επιπλέον μιλίων, που θα κάνουν την επίτευξη του στόχου ακόμα πιο εύκολη .

* Μείωση επιτοκίου μετά από 6 μήνες συνεπών πληρωμών

* Ειδικά προγράμματα άτοκων δόσεων για αγορές, σε μεγάλο αριθμό συμβεβλημένων επιχειρήσεων

* Μοναδικές ασφαλιστικές καλύψεις

* Σύστημα Ενημέρωσης σε περίπτωση εντοπισμού ύποπτων συναλλαγών με τη χρήση της κάρτας

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v