Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ο νέος web server της Sun από την Ιnfo-Quest

Τη διάθεση του νέου του νέου πρωτοποριακού web server Sun Cobalt RaQ 550 της SUN Microsystems στην ελληνική αγορά, ο οποίος είναι ιδανικός για μικρές, μεσαίες επιχειρήσεις και service providers, ανακοίνωσε η Ιnfo-Quest.

Ο νέος web server της Sun από την Ιnfo-Quest
Η Ιnfo-Quest ανακοίνωσε τη διάθεση, μέσω του δικτύου των συνεργατών της, του νέου πρωτοποριακού web server SUN COBALT RAQ(tm) 550 της SUN Microsystems.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Sun Cobalt RaQ 550, αλλάζει εξ ολοκλήρου τον τρόπο με τον οποίο μπορούν οι επιχειρήσεις μικρού και μεσαίου μεγέθους, καθώς και οι service providers να αξιοποιήσουν το διαδίκτυο.

Πρόκειται για έναν server υψηλής απόδοσης και αξιοπιστίας, που ενσωματώνει προ-εγκατεστημένο όλο το υλικό, λογισμικό, databases και εργαλεία ανάπτυξης, που απαιτούνται, προκειμένου μια επιχείρηση να αναπτύξει εσωτερικά υπηρεσίες internet, όπως e-mail, web hosting, Web publishing, dynamic content (ASP) κλπ, σε λίγα μόλις λεπτά και χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εμπειρία ή εξειδίκευση.

Ο Sun Cobalt RaQ 550, εφοδιασμένος με λειτουργικό σύστημα Linux και μία ολοκληρωμένη σουίτα εργαλείων για τη γρήγορη ανάπτυξη και παραμετροποίηση εφαρμογών, είναι επίσης ιδανικός για developers που αναπτύσσουν εφαρμογές, όπως firewall software, CRM, ή e-Commerce εφαρμογές.

Ο νέος server της SUN Microsystems, διαθέτει μνήμη έως 2 GB και δύο σκληρούς δίσκους 80 GB (RAID 0 & 1). Επιπλέον διαθέτει modular software αρχιτεκτονική, 2.4 Linux kernel update, προ εγκατεστημένο λογισμικό διαχείρισης και ανάπτυξης εφαρμογών, προηγμένα χαρακτηριστικά ασφαλείας και ελέγχου, καθώς και προηγμένης σχεδίαση για καλύτερη πρόσβαση και αξιοπιστία. Τέλος είναι εφοδιασμένος με οθόνη LCD για εύκολη παραμετροποίηση του δικτύου μέσω του πληκτρολογίου και δυνατότητες απομακρυσμένης διαχείρισης (browser-based management).

Τέλος, σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ενσωματωμένες λειτουργίες του συστήματος, εξασφαλίζουν την ιδιαίτερα εύκολη εγκατάσταση, λειτουργία, χρήση και διαχείριση, την απόλυτη ασφάλεια και αξιοπιστία καθώς και συνολικό κόστος κτήσης σημαντικά χαμηλότερο από τους παραδοσιακούς servers, παρέχοντας στις μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, αλλά και στους service providers τον πιο ολοκληρωμένο και αξιόπιστο τρόπο ανάπτυξης και διαχείρισης web εφαρμογών.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v