Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTE- Οtenet: Συμμετοχή στην COMDEX Greece 2005

Τα πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες τους παρουσιάζουν o ΟΤΕ και η Otenet, κύριοι χορηγοί της dte – COMDEX Greece 2005, στο περίπτερο C1- C2 από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου 2005.

OTE- Οtenet: Συμμετοχή στην COMDEX Greece 2005
Τα πρωτοποριακά προϊόντα και υπηρεσίες τους παρουσιάζουν o ΟΤΕ και η Otenet, κύριοι χορηγοί της dte – COMDEX Greece 2005, στο περίπτερο C1- C2 από τις 18 έως τις 20 Νοεμβρίου 2005.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το περίπτερο του ΟΤΕ και της Otenet, συνολικής έκτασης 320 τ.μ., κύριο έκθεμα αποτελεί το ευρυζωνικό σπίτι.

Ειδικότερα, το ”Σπίτι μας… Αύριο” είναι ένας ειδικός χώρος - προσομοίωση σπιτιού με τρία δωμάτια (καθιστικό, εφηβικό/φοιτητικό δωμάτιο και γραφείο), όπου παρουσιάζεται η πρακτική εφαρμογή των ευρυζωνικών τεχνολογιών (ADSL) στην καθημερινή ζωή. Στόχος είναι οι επισκέπτες να γνωρίσουν και να απολαύσουν τις απεριόριστες δυνατότητες και ευκολίες που προσφέρει η τεχνολογία ADSL.

Παράλληλα, ο ΟΤΕ παρουσιάζει το Conn-X, την ολοκληρωμένη λύση για σύνδεση στο internet με ADSL, καθώς και εξειδικευμένες τηλεπικοινωνιακές λύσεις που προσφέρει στις επιχειρήσεις όπως μισθωμένα κυκλώματα, το οικονομικό πρόγραμμα ΟΤΕπιχειρώ, το Professional Tool-Ασύρματο Γραφείο και το Professional Tool-Σύγχρονος Εξοπλισμός.

Η Otenet, με τη νέα της εταιρική ταυτότητα που ανακοίνωσε πρόσφατα, παρουσιάζει το σύνολο των υπηρεσιών Internet και IP που προσφέρει σε επιχειρήσεις και οικιακούς χρήστες.

Οι ολοκληρωμένες επιχειρησιακές λύσεις (Otenet Business Solutions) που θα παρουσιάζονται περιλαμβάνουν τις υπηρεσίες πρόσβασης & διαδικτύωσης, τις υπηρεσίες φιλοξενίας συστημάτων και εφαρμογών και τις υπηρεσίες ηλεκτρονικού επιχειρείν.

Επίσης, οι επισκέπτες στο stand της Otenet θα μπορούν να βρουν πληροφορίες και να δοκιμάσουν το σύνολο των ευρυζωνικών λύσεων που προσφέρει η εταιρία (Otenet ΟnDSL).

Παράλληλα, στο VoIP Pavillion η Voice@net, θυγατρική εταιρία της Otenet, θα παρουσιάζει τις υπηρεσίες φωνητικής επικοινωνίας με τη χρήση τεχνολογιών Διαδικτύου.

Παρών στη dte – COMDEX Greece 2005, στο χώρο Ε5, θα είναι και το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ, παρουσιάζοντας εκθέματα σχετικά με την εξέλιξη των τηλεπικοινωνιών από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v