Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέα ”Προνομιακή” κάρτα

Την εμπορική διάθεση της νέας ”Προνομιακής” κάρτας ανανέωσης χρόνου ομιλίας για την COSMOΚΑΡΤΑ ξεκινά η Cosmote, προσφέροντας κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά χρεώσεις συμβολαίου, χωρίς πάγια και χωρίς δεσμεύσεις.

Cosmote: Νέα ”Προνομιακή” κάρτα
Την εμπορική διάθεση της νέας ”Προνομιακής” κάρτας ανανέωσης χρόνου ομιλίας για την Cosmokarta ξεκινά η Cosmote, προσφέροντας κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά χρεώσεις συμβολαίου, χωρίς πάγια και χωρίς δεσμεύσεις.

Ειδικότερα, η ”Προνομιακή” κάρτα ανανέωσης, αξίας 20 ευρώ, προσφέρει στους πελάτες της COSMOΚΑΡΤΑ φθηνότερη χρέωση κατά 30% για κλήσεις προς όλα τα σταθερά και κινητά εθνικά δίκτυα.

Η προνομιακή χρέωση διαμορφώνεται σε 0,0038 ευρώ / δευτ. σε σύγκριση με τη συνήθη χρέωση 0,0055 ευρώ / δευτ.

Χάρη στη νέα ”Προνομιακή” κάρτα ανανέωσης, οι χρήστες της COSMOΚΑΡΤΑ εύκολα και γρήγορα απολαμβάνουν πολύ χαμηλές χρεώσεις ομιλίας όπως και στο συμβόλαιο, χωρίς πάγια ή άλλους περιορισμούς, διατηρώντας έτσι στο ακέραιο την ελευθερία που τους προσφέρει η καρτοκινητή.

Η μειωμένη χρέωση ισχύει για 30 ημέρες από τη στιγμή της ενεργοποίησης. Βασικό χαρακτηριστικό της νέας κάρτας είναι ότι ο πελάτης δεν είναι υποχρεωμένος να καταναλώσει το ποσό εντός της προνομιακής περιόδου.

Ακόμα και όταν η περίοδος αυτή λήξει, ο πελάτης δεν χάνει το υπόλοιπό του, αλλά αντιθέτως έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει το ποσό που απομένει με τη συνήθη χρέωση, τόσο για κλήσεις όσο και για οποιαδήποτε άλλη υπηρεσία.

Επιπλέον, μέσα στην περίοδο των 30 ημερών ο πελάτης μπορεί να ανανεώσει το υπόλοιπό του είτε με νέα ”Προνομιακή” κάρτα είτε με οποιαδήποτε απλή κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας, απολαμβάνοντας τη μειωμένη χρέωση.

Στην περίπτωση ανανέωσης με χρήση της νέας ”Προνομιακής” κάρτας εντός της προνομιακής περιόδου, τότε η έκπτωση συνεχίζει να ισχύει για 30 ημέρες από την τελευταία ενεργοποίηση.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v