Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟTEnet: Συνεργασία με την ΟΤΕGlobe στην Κύπρο

Τη συνεργασία της ανακοίνωσε η ΟTEnet Telecom με την εταιρία ΟΤΕGlobe, θυγατρική του Ομίλου ΟΤΕ, σε σχετική Συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Ηilton Cyprus, στη Λευκωσία.

ΟTEnet: Συνεργασία με την ΟΤΕGlobe στην Κύπρο
Η ΟTEnet Telecom ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την εταιρία ΟΤΕGlobe, θυγατρική του Ομίλου ΟΤΕ, σε σχετική Συνέντευξη Τύπου, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου, στο ξενοδοχείο Ηilton Cyprus, στη Λευκωσία.

Στην παρουσίαση παρευρέθηκαν ανώτατα στελέχη του ομίλου ΟΤΕ, τα οποία υπογράμμισαν τη στρατηγική σημασία της δραστηριοποίησης των θυγατρικών εταιριών του ομίλου ΟΤΕ στην Κύπρο.

Στην παρουσίασή του ο κ. Αντώνης Βοσκαρίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΤΕnet Telecom, εξήγησε τη σημασία της στρατηγικής αυτής κίνησης αναφέροντας ότι στόχος είναι η ενδυνάμωση της θέσης της ΟΤΕnet Telecom στην Κυπριακή αγορά, καθώς και η προώθηση των υπηρεσιών της OTEGlobe με την εμπορική διαχείριση των υπηρεσιών του διεθνούς MPLS/IP δικτύου της ΟTEGlobe.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της εν λόγω συνεργασίας, θα παρέχονται υπηρεσίες δεδομένων, που επικεντρώνονται στις μεγάλες επιχειρήσεις και αφορούν τηλεπικοινωνιακές λύσεις υψηλής τεχνολογίας για την αδιάλειπτη επικοινωνία με τα γραφεία / συνεργάτες των μεγάλων κυπριακών και ξένων εταιριών σε οποιαδήποτε χώρα του κόσμου.

Η ποιότητα του δικτύου που χρησιμοποιούν στην Ελλάδα, στο Ηνωμένο Βασίλειο και στην ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης, αποτελεί βασικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των εταιριών, καθώς ο Όμιλος ΟΤΕ έχει επενδύσει σημαντικά στην τηλεπικοινωνιακή υποδομή.

Οι υπηρεσίες αυτές χαρακτηρίζονται για την αξιοπιστία, την ασφάλεια, το μεγάλο φάσμα ταχυτήτων, την ελαχιστοποίηση καθυστέρησης στη μεταφορά των δεδομένων και το χαμηλό τους κόστος, εξασφαλίζοντας έτσι ένα επιπλέον στρατηγικό πλεονέκτημα σε κάθε σύγχρονη επιχείρηση.

Με την ευκαιρία της παρουσίασης της συνεργασίας της OTEGlobe με την ΟTEnet Telecom, ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΟTEGlobe, κ. Αναστάσιος Αγγέλογλου, ανέφερε: ”Η σύγχρονη πελατοκεντρική φιλοσοφία της OTEGlobe αποτυπώνεται στη δέσμευσή μας να αναγάγουμε την επιτυχία του πελάτη-συνεργάτη ως βασική μας προτεραιότητα.

Το γεγονός αυτό σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνογνωσία, τις σύγχρονες υποδομές και τις ισχυρές συνεργασίες, μας δίνουν τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες μας ποιοτικές και σύγχρονες λύσεις, με προφανή ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v