Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πειραιώς: Διάκριση για Champions Card MasterCard

Ως υποψήφια στα βραβεία Co Branding που διοργανώνονται κάθε χρόνο από τη MasterCard Europe και βραβεύουν τις πιο πρωτοποριακές Co- Branding και Affinity κάρτες στην Ευρώπη από τις τράπεζες μέλη της MasterCard, συμμετείχε η κάρτα Champions Card MasterCard της Τράπεζας Πειραιώς.

Πειραιώς: Διάκριση για Champions Card MasterCard
Ως υποψήφια στα βραβεία Co Branding που διοργανώνονται κάθε χρόνο από τη MasterCard Europe και βραβεύουν τις πιο πρωτοποριακές Co- Branding και Affinity κάρτες στην Ευρώπη από τις τράπεζες μέλη της MasterCard, συμμετείχε η κάρτα Champions Card MasterCard της Τράπεζας Πειραιώς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος ήταν η πρώτη φορά που μία ελληνική κάρτα – προϊόν συμμετείχε ως υποψήφια στην εν λόγω διοργάνωση, ενώ η κάρτα των πρωταθλητών μας ξεχώρισε και απέσπασε τις καλύτερες κριτικές.

Για την συμμετοχή της Τράπεζας Πειραιώς με την Champions Card MasterCard ο πρόεδρος της MasterCard Europe Dr. A. Labak, δήλωσε με προσωπική του επιστολή την οποία και έστειλε στην ομάδα ανάπτυξης καρτών στην Τράπεζα Πειραιώς:

”Χαιρόμαστε για την υποψηφιότητα σας στα βραβεία Co-Brand Partners of the Year. Οι φετινές συμμετοχές ήταν ιδιαίτερα σημαντικές αριθμητικά και ποιοτικά και εκτιμoύμε ιδιαίτερα που ανάμεσα τους περιλαμβάνουμε και την κάρτα ”Champions” από την Τράπεζα Πειραιώς, η οποία γνωρίζουμε πόσο επιτυχής είναι στην χώρα σας. Οι κριτές ήταν πολύ εντυπωσιασμένοι με την υποψηφιότητα σας και θα επιθυμούσα να σας αναφέρω κάποια σχόλιά τους:

- ”Η Πειραιώς επιθυμεί να συνεισφέρει στην επιτυχία της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου στο Euro 2004”.

- ”Η έκδοση 5.000 καρτών κατά τους πρώτους τρεισήμισι μήνες και 10.000 μέχρι το τέλος του έτους αποτελεί σαφώς μία μεγάλη επιτυχία”.

- ”Η τράπεζα έχει ξεκινήσει διαδικασίες marketing, οι οποίες ελπίζουμε ότι θα έχουν μια ανοδική πορεία παράλληλη με αυτήν της Εθνικής Ομάδας ποδοσφαίρου”.

Αξίζει να σημειωθεί πως η αποστολή των παραπάνω σχολίων από τον ίδιο τον πρόεδρο της MasterCard Europe γίνεται για πρώτη φορά προς τράπεζα μέλος της MasterCard στην Ελλάδα και αυτό διότι το συγκεκριμένο προϊόν αφενός ξεχώρισε ανάμεσα στις υποψηφιότητες και αφετέρου ουσιαστικά ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω διακρίσεις ελληνικών Co-Branding και Affinity καρτών στο μέλλον.

Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων των βραβείων ”Co-Brand Partners of the Year” γίνεται από μια επιτροπή ανεξάρτητων κριτών στην οποία συμμετείχαν φέτος ο Bob Hand, Managing Director, της Affinity Solutions Ltd., εξειδικευμένης εταιρίας συμβούλων marketing, ο Alan Leach, Διευθυντής και συν-ιδρυτής της Finaccord, εξειδικευμένης ερευνητικής εταιρίας σε θέματα affinity και partnership στις ευρωπαϊκές οικονομικές υπηρεσίες και ο Peter Trembling, Managing Director της ”The Affinity Company” – εταιρίας ανεξάρτητων συμβούλων σε θέματα affinity και co-brand.

----Πληροφορίες για την Champions Card MasterCard

Η Τράπεζα Πειραιώς, επίσημος χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, δημιούργησε την πιστωτική κάρτα των πρωταθλητών μας, με μοναδικά προνόμια και προσφορές για όσους την αποκτήσουν, όπως:

* Συμμετοχή σε κληρώσεις εισιτηρίων για διεθνείς αγώνες

* Συμμετοχή σε κληρώσεις εισιτηρίων και διαμονής καθώς και memorabilia για το παγκόσμιο κύπελλο 2006

* Συμμετοχή σε κληρώσεις εισιτηρίων για την παρακολούθηση αγώνων CHAMPIONS LEAGUE στην Ελλάδα και το εξωτερικό

* Συμμετοχή σε κληρώσεις εισιτηρίων για τους αγώνες εντός έδρας της Εθνικής Ομάδας

* Ένα μοναδικό δώρο με τις υπογραφές των παικτών της Εθνικής Ομάδας με την απόκτηση της κάρτας σας

* Μία ταξιδιωτική αποσκευή με τα χρώματα της Εθνικής Ομάδας, μετά την πραγματοποίηση συναλλαγών ύψους 1.000 ευρώ.

Η Champions Card Mastercard προσφέρεται με δωρεάν συνδρομή για τον πρώτο χρόνο και δωρεάν συνδρομή για κάθε επόμενο, ανάλογα με τον τζίρο της κάρτας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v