Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Διεθνής χορηγός της Eurovision 2006

Τον 51ο Διαγωνισμό Eurovision 2006, που θα διεξαχθεί στη χώρα μας, στις 18 και 20 Μαΐου 2006, καλωσορίζει η Cosmote, με την ιδιότητα του διεθνούς χορηγού. Μέσω της χορηγίας, κατοχυρώνει αποκλειστικά δικαιώματα προβολής, διοργάνωσης εκδηλώσεων, επικοινωνίας και ανάπτυξης ειδικών υπηρεσιών.

Cosmote: Διεθνής χορηγός της Eurovision 2006
Τον 51ο Διαγωνισμό Eurovision 2006, που θα διεξαχθεί στη χώρα μας, στις 18 και 20 Μαΐου 2006, καλωσορίζει η Cosmote, με την ιδιότητα του διεθνούς χορηγού.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η γνωστοποίηση της χορηγίας της Cosmote πραγματοποιήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια Συνέντευξης Τύπου που παρέθεσε η ΕΡΤ, επίσημος διοργανωτής της Eurovision 2006, με τη συμμετοχή της European Broadcasting Union (EBU), υπό την αιγίδα της οποίας διοργανώνεται ο διαγωνισμός.

Μέσω της χορηγίας αυτής, η Cosmote κατοχυρώνει αποκλειστικά δικαιώματα προβολής, διοργάνωσης εκδηλώσεων, επικοινωνίας και ανάπτυξης ειδικών υπηρεσιών αναφορικά με τον 51ο Διαγωνισμό της Eurovision στην Ελλάδα και τις 4 χώρες της Νοτιοανατολικής Ευρώπης όπου δραστηριοποιούνται οι θυγατρικές της εταιρίες αντίστοιχα (Αλβανία, Βουλγαρία, πΓΔΜ και Ρουμανία).

Σημειώνεται, πως αποτελώντας παραδοσιακά αρωγό κάθε εθνικής προσπάθειας που προάγει τον πολιτισμό και φέρνει τη χώρα μας στο επίκεντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος, όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν ως Μεγάλος Εθνικός Χορηγός των Ολυμπιακών Αγώνων ΑΘΗΝΑ 2004, η πρώτη εταιρία κινητής τηλεφωνίας στην Ελλάδα δίνει για άλλη μια φορά δυναμικό παρών σε ένα διεθνούς κύρους εγχείρημα.



Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η νέα χορηγία της Cosmote θα συνοδεύσουν μια σειρά από εμπορικές δραστηριότητες, πρωτότυπες εκδηλώσεις και διαγωνισμοί που θα έχουν ως στόχο να προσφέρουν καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας και της διεξαγωγής του διαγωνισμού, τόσο στους συνδρομητές της Cosmote όσο και στους χιλιάδες φίλους της διοργάνωσης στη χώρα μας, μοναδικές στιγμές γιορτής αλλά και να αναδείξουν για άλλη μια φορά την ικανότητα της Ελλάδας να διοργανώνει με επιτυχία γεγονότα διεθνούς εμβέλειας.

Ο διευθυντής του διαγωνισμού Eurovision, Svante Stockselius, μιλώντας για τη συνεργασία με την Cosmote, δήλωσε: ”Διεθνείς χορηγίες όπως αυτή της Cosmote, μιας εταιρίας πρότυπο, είναι ιδιαίτερα σημαντικές για την Eurovision καθώς συμβάλλουν καθοριστικά στην επιτυχία μιας τόσο μεγάλης μουσικής και πολιτιστικής διοργάνωσης”.

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης της χορηγίας, ο κ. Κώστας Λιαμίδης, γενικός εμπορικός διευθυντής της Cosmote, δήλωσε: ”Η Cosmote, για άλλη μια φορά, αποδεικνύει έμπρακτα τη σταθερή υποστήριξή της στη διοργάνωση μεγάλων πολιτιστικών και καλλιτεχνικών γεγονότων από τη χώρα μας. Η συμμετοχή στη διεξαγωγή του πλέον επιτυχημένου διαγωνισμού της Eurovision αποτελεί για εμάς μια ακόμα πρόκληση, να φέρνουμε τους ανθρώπους πιο κοντά, πέρα από πολιτισμικά και γεωγραφικά σύνορα”.

Και πρόσθεσε: ”Στο πλαίσιο αυτό, θεωρούμε χρέος μας να συμβάλουμε και εμείς από την πλευρά μας, με κάθε τρόπο, ώστε μέσα από αυτή την πραγματικά μεγάλη γιορτή να προβληθεί και να αναδειχθεί η Ελλάδα για μια ακόμη φορά, κάνοντας το διαγωνισμό του 2006 σταθμό στην ιστορία της Eurovision”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v