Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

HOL: Συναντήσεις εταιρικών πελατών και συνεργατών

Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις εταιρικών πελατών και συνεργατών της HOL με θέμα ”Hellas On Line: Υπηρεσίες από το μέλλον...σήμερα!”. Οι συναντήσεις έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο Hyatt της Θεσσαλονίκης στις 5 Οκτωβρίου και στον Πολυχώρο Αθηναίδα στις 13 Οκτωβρίου.

HOL: Συναντήσεις εταιρικών πελατών και συνεργατών
Ολοκληρώθηκαν οι συναντήσεις εταιρικών πελατών και συνεργατών της HOL με θέμα ”Hellas On Line: Υπηρεσίες από το μέλλον...σήμερα!” τονίζεται σε ανακοίνωση της Hellas On Line.

Στις συναντήσεις, που έλαβαν χώρα στο ξενοδοχείο Hyatt της Θεσσαλονίκης στις 5 Οκτωβρίου και στον Πολυχώρο Αθηναίδα στις 13 Οκτωβρίου, παρευρέθηκαν εκπρόσωποι περισσότερων από 700 επιχειρήσεις, από όλη τη χώρα. Στις εκδηλώσεις συμμετείχαν παρουσιάζοντας τη συνεργασία τους με την Hellas On Line σε ότι αφορά την ανάπτυξη εταιρικών λύσεων και υπηρεσιών η Cisco Systems, η INTRACOM και η Polycom, μέσω του συνεργάτη της ImageFlow.

Στη συνάντηση ο γενικός διευθυντής της Hellas On Line Α.Κουκουβίνος, ο διευθυντής Τεχνολογίας Κ.Τσαούσης και ο διευθυντής Εταιρικών πωλήσεων Σ.Κάρναβος παρουσίασαν τη στρατηγική της εταιρίας για το επόμενο χρονικό διάστημα καθώς και νέες εταιρικές υπηρεσίες, με έμφαση στις υπηρεσίες φωνής, collaboration και τις ευρυζωνικές υπηρεσίες.

Παρουσιάζοντας τη λύση IP τηλεφωνίας που έχει αναπτύξει σε συνεργασία με την Hellas On Line, η Ζέτα Τσατσάνη, SP Channel Account Manager της Cisco Systems, παρουσίασε την λύση CallManager Express (ενοποιημένη λύση IP Τηλεφωνίας και Δεδομένων της Cisco Systems για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις).

Τα κύρια πλεονεκτήματα του CallManager Express είναι η μείωση του συνολικού κόστους των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της επιχείρησης, η αυξημένη παραγωγικότητα, η χρήση CTI και XML εφαρμογών, ενσωματωμένη δυνατότητα VoiceoverIP(VoIP), ένα σημείο υποστήριξης, και ευκολία διαχείρισης από την HOL.

Στη συνέχεια ο κ. Fausto Purin, NSD Sales Manager, Southern Europe της Polycom παρουσίασε πρωτοποριακές λύσεις video-conferencing της εταιρίας, οι οποίες εντάσσονται στο portfolio της Hellas On Line, τονίζοντας την επερχόμενη εφαρμογή των Unified Collaboration Systems.

Τα πλεονεκτήματα που προκύπτουν από την αξιοποίηση των ενοποιημένων αυτών υπηρεσιών, είναι η ελαχιστοποίηση του χρόνου ανταπόκρισης, η μη άσκοπη μετακίνηση μεμονωμένων ατόμων ή ομάδων, η ταχύτητα μετάδοσης της ζητούμενης πληροφορίας, η επιτάχυνση των διαδικασιών, η εξοικονόμηση χώρου εργασίας και φυσικά, η μείωση του κόστους ολοκλήρωσης ενός έργου ή μιας συνεργασίας.

Τέλος, ο Γιώργος Παπαδημητρίου, FS-CDN Product Manager της INTRACOM παρουσίασε την πλατφόρμα triple-play της εταιρίας, η οποία αναμένεται να αλλάξει πλήρως τα δεδομένα στον χώρο των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα.

Ο κ.Παπαδημητρίου επεσήμανε ότι η INTRACOM αλλάζει το τοπίο των τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών στην Ελλάδα, εισάγοντας τη διαδραστική τηλεόραση στα τηλεπικοινωνιακά δίκτυα μέσω της καινοτόμου πλατφόρμας fs|cdn.

Η συγκεκριμένη πλατφόρμα, που αναπτύχθηκε εξ ολοκλήρου από την INTRACOM, υποστηρίζει την πλήρη ολοκλήρωση και διάθεση συνδυασμένων υπηρεσιών διανομής περιεχομένου (τηλεόρασης και βίντεο), γρήγορου Internet και τηλεφωνίας, πάνω από μία ευρυζωνική σύνδεση και μέσω ενός τηλεπικοινωνιακού φορέα, όπως η Hellas On Line.

Με τον τρόπο αυτό δημιουργούνται υπηρεσίες προστιθέμενης αξίας για τους συνδρομητές, δίνοντας τη δυνατότητα για ταυτόχρονη ψυχαγωγία και επικοινωνία με όλους τους δυνατούς τρόπους (τηλεφωνία, e-mail, sms, chatting κ.α), με επίκεντρο πλέον τον τηλεοπτικό δέκτη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v