Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Ελινόιλ: Πρωτοβουλία για προστασία καταναλωτών

Στη διανομή δωρεάν DVD στους καταναλωτές, στο οποίο παρουσιάζονται ολοκληρωμένα οι τρόποι, με τους οποίους ο καταναλωτής μπορεί και πρέπει να ελέγχει την παράδοση του πετρελαίου θέρμανσης στην οικία του, προχωρά η Ελινόιλ.

Ελινόιλ: Πρωτοβουλία για προστασία καταναλωτών
Μία νέα σημαντική πρωτοβουλία για τη σωστή ενημέρωση και προστασία των καταναλωτών κατά την διάρκεια των παραδόσεων πετρελαίου θέρμανσης ανέλαβε η Ελινόιλ.

Πιο συγκεκριμένα, η εταιρία δημιούργησε και διανέμει δωρεάν στους καταναλωτές ένα DVD, στο οποίο παρουσιάζονται ολοκληρωμένα οι τρόποι, με τους οποίους ο καταναλωτής μπορεί και πρέπει να ελέγχει την παράδοση του πετρελαίου θέρμανσης στην οικία του.

Σε σχετική παρουσίαση που έγινε από την εταιρία, σχετικά με το τι χρειάζεται να κάνουν οι καταναλωτές για να εξασφαλίζουν ότι παραλαμβάνουν τη σωστή ποσότητα καυσίμου, φωτίστηκαν σημεία όπως ποιος είναι ο απόλυτα ασφαλής τρόπος παραλαβής και ποια είναι τα πιο επικίνδυνα σημεία για πιθανή παραπλάνηση των καταναλωτών κατά την ογκομέτρηση της δεξαμενής, την προμέτρηση και επιμέτρηση του καυσίμου στην δεξαμενή, τη χρήση συμπληρωματικών μεθόδων μέτρησης και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία, τα οποία παρουσιάζονται με κάθε λεπτομέρεια στο ενημερωτικό DVD της Ελινόιλ.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, η νέα ενέργεια της Ελινόιλ αποτελεί μέρος ενός ολοκληρωμένου προγράμματος για την προστασία του καταναλωτή.

Στο πλαίσιο του προγράμματος αυτού, η ελίν χρησιμοποιεί αποκλειστικά ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, χωρίς μεσάζοντες και έχει δημιουργήσει τμήμα ολικής ποιότητας στην διακίνηση των καυσίμων.

Επίσης, εδώ και πολλά χρόνια διανέμει ειδικό φυλλάδιο με χρήσιμες συμβουλές τους καταναλωτές ώστε να μπορούν και μόνοι τους να ελέγχουν τις παραδόσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v