Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Δωρεάν ADSL στους πρωτεύσαντες φοιτητές

Δωρεάν ADSL πρόσβαση για γρήγορο Ιnternet στους πρωτεύσαντες φοιτητές και συγκεκριμένα στον πρώτο εισαχθέντα φοιτητή/τρια σε κάθε τμήμα για το πρώτο έτος και τον πρώτο φοιτητή/τρια κάθε έτους κάθε τμήματος για το αμέσως επόμενο έτος προσφέρει ο ΟΤΕ, από τις 17 Οκτωβρίου 2005.

ΟΤΕ: Δωρεάν ADSL στους πρωτεύσαντες φοιτητές
Δωρεάν ADSL πρόσβαση για γρήγορο Ιnternet στους πρωτεύσαντες φοιτητές προσφέρει ο ΟΤΕ, από τις 17 Οκτωβρίου 2005.

Συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ επιχορηγεί τον πρώτο εισαχθέντα φοιτητή/τρια σε κάθε τμήμα για το πρώτο έτος και τον πρώτο φοιτητή/τρια κάθε έτους κάθε τμήματος για το αμέσως επόμενο έτος, προσφέροντας δωρεάν το μηνιαίο τέλος ADSL πρόσβασης 512/128 Kbps και το εφάπαξ τέλος ενεργοποίησης στο ήμισυ της τιμής του, σύμφωνα με τα εκάστοτε ισχύοντα τιμολόγια.

Με βάση τα σημερινά ισχύοντα τιμολόγια ο φοιτητής/τρια θα καταβάλλει το ποσό των 17,50 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Επιπλέον, για όποιον επιθυμεί, ο ΟΤΕ θα προσφέρει οικονομικό USB modem σε τιμή 15 ευρώ πλέον ΦΠΑ.

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση:

* Η χορηγία ισχύει από την στιγμή που θα ενεργοποιηθεί η ADSL πρόσβαση και για ένα ημερολογιακό έτος

* Δεν περιλαμβάνεται το μηνιαίο τέλος σύνδεσης στο Internet, που ο φοιτητής θα καταβάλλει στον πάροχο της επιλογής του, ενώ

* Απαραίτητο είναι οι πρωτεύσαντες φοιτητές/τριες να διαθέτουν σταθερή τηλεφωνική γραμμή, εντός του νομού όπου βρίσκεται η έδρα της σχολής τους, είτε στο όνομά τους είτε στο όνομα του γονέα, εφόσον ζουν μαζί, είτε στο όνομα του εκμισθωτή της κατοικίας, την οποία μισθώνει ο φοιτητής/τρια.

Στους δικαιούχους πρωτεύσαντες φοιτητές περιλαμβάνονται και όσοι πρωτεύουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v