Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTE: Νέα μορφή ψηφιακών υπηρεσιών ”Εξυπνο Σταθερό”

Μία νέα μορφή ψηφιακών υπηρεσιών, το ”Έξυπνο Σταθερό”, δημιούργησε ο ΟΤΕ, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των πελατών του. Οι περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες του ΟΤΕ ομαδοποιήθηκαν σε τρεις εύχρηστες κατηγορίες: Μη χάνεις κλήσεις, Ευκολία και Έλεγχος-Ασφάλεια.

OTE: Νέα μορφή ψηφιακών υπηρεσιών ”Εξυπνο Σταθερό”
Μία νέα μορφή ψηφιακών υπηρεσιών, το ”Έξυπνο Σταθερό”, δημιούργησε ο ΟΤΕ, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και διευκόλυνση των πελατών του.

Οι περισσότερες ψηφιακές υπηρεσίες του ΟΤΕ ομαδοποιήθηκαν σε τρεις εύχρηστες κατηγορίες: Μη χάνεις κλήσεις, Ευκολία και Έλεγχος-Ασφάλεια, ώστε οι πελάτες να μπορούν να τις κατανοήσουν ευκολότερα και να επιλέξουν ανάλογα με τις προσωπικές τους επικοινωνιακές ανάγκες.

Η κατηγορία ”μη χάνεις κλήσεις” περιλαμβάνει τις εξής ψηφιακές υπηρεσίες:

• Αναγνώριση κλήσεων

• Εμπλουτισμένο πακέτο Προσωπικού Τηλεφωνητή

• Ένδειξη αναμονής κλήσης

• Εκτροπή κλήσης σε άλλον αριθμό καθώς και

• Τη νέα ψηφιακή υπηρεσία ”Ολοκλήρωση κλήσης σε κατειλημμένη σύνδεση”.

Η υπηρεσία αυτή, που προσφέρεται δωρεάν, δίνει τη δυνατότητα, όταν καλείτε κάποιον και η γραμμή του είναι κατειλημμένη - κάνοντας έναν απλό χειρισμό - να ειδοποιηθείτε με κουδουνισμό στο τηλέφωνό σας, όταν η γραμμή του ελευθερωθεί, και απλά σηκώνοντας το ακουστικό σας να μιλήσετε μαζί του.

Από τις 3 Οκτωβρίου 2005, η κατηγορία ψηφιακών υπηρεσιών ”μη χάνεις κλήσεις” προσφέρεται και ως πακέτο στους συνδρομητές γραμμών PSTN (απλές τηλεφωνικές γραμμές) έναντι 1,3 ευρώ από 2,17 ευρώ που θα κόστιζε αν κάποιος προμηθευόταν μεμονωμένα τις ψηφιακές υπηρεσίες που περιλαμβάνει.

Η κατηγορία ”έλεγχος-ασφάλεια” περιλαμβάνει τις ψηφιακές υπηρεσίες που προσφέρει ο ΟΤΕ για να έχετε τον έλεγχο της επικοινωνίας σας.

Συγκεκριμένα:

• Φραγή εξερχομένων κλήσεων

• Μη εμφάνιση αριθμού (CLIR)

Στην κατηγορία ”ευκολία” περιλαμβάνονται οι ψηφιακές υπηρεσίες που κάνουν τη χρήση του σταθερού τηλεφώνου ευκολότερη:

• Αφύπνιση/ Υπόμνηση

• Άμεση κλήση

• Διψήφια κλήση

• Προσωρινή φραγή εισερχομένων κλήσεων

Οι ψηφιακές υπηρεσίες του ΟΤΕ βασίζονται στην δικτυακή υποδομή και τα ψηφιακά του κέντρα και είναι ειδικά σχεδιασμένες για τις ανάγκες του σπιτιού και του γραφείου. O ΟΤΕ είναι ο μοναδικός πάροχος σταθερής τηλεφωνίας σήμερα, που προσφέρει τόσο μεγάλο εύρος ψηφιακών υπηρεσιών, τις οποίες χρησιμοποιούν τουλάχιστον 2 εκατομμύρια πελάτες.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ”Έξυπνο Σταθερό” καθώς και η δυνατότητα ενεργοποίησης ψηφιακών υπηρεσιών παρέχονται από το Κέντρο Τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης, στο 134 (χωρίς χρέωση), το Δίκτυο Καταστημάτων ΟΤΕ, OTESHOP και στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΟΤΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.oteshop.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v