Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Συμμετοχή στην έκθεση Infosystem 2005

Οι ολοκληρωμένες λύσεις που σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει θα παρουσιαστούν στη φετινή συμμετοχή της εταιρίας Info-Quest στην έκθεση Infosystem 2005, η οποία θα πραγματοποιηθεί 6-9 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Info-Quest: Συμμετοχή στην έκθεση Infosystem 2005
Οι ολοκληρωμένες λύσεις που σχεδιάζει, υλοποιεί και υποστηρίζει θα παρουσιαστούν στη φετινή συμμετοχή της εταιρίας Info-Quest στην έκθεση Infosystem 2005, η οποία θα πραγματοποιηθεί 6-9 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πώς οι τεχνολογίες αιχμής στη δημιουργία και διαχείριση σύγχρονων τεχνολογικών υποδομών, καθώς και στην υλοποίηση εφαρμογών διαχείρισης της πελατειακής βάσης, του ανθρώπινου δυναμικού και της επιχειρησιακής πληροφορίας, μπορούν να εφαρμοσθούν σε επιχειρήσεις μικρού, μεσαίου, αλλά και μεγάλου μεγέθους.

Στο πλαίσιο της έκθεσης θα παρουσιασθούν επίσης οι λύσεις που υλοποιεί η Info-Quest για εξειδικευμένους τομείς της αγοράς, όπως:

--- Η Δημόσια Διοίκηση

H Info-Quest έχει αναπτύξει την τεχνολογική πλατφόρμα Q-PRIME, η οποία αποτελεί ένα ολοκληρωμένο περιβάλλον εφαρμογών, που καλύπτουν τις εξειδικευμένες απαιτήσεις της Δημόσιας Διοίκησης (Υπουργεία, Νοσοκομεία, Πανεπιστήμια, Νομαρχίες, ΝΠΔΔ, Επιμελητήρια, ΟΤΑ κλπ), τόσο σε επίπεδο εσωτερικής διαχείρισης, όσο και σε επίπεδο γρήγορης και αξιόπιστης εξυπηρέτησης του Πολίτη.

Στις βασικότερες εφαρμογές της παλτφόρμας συγκαταλέγεται η εφαρμογή Q-Prime/Financials - με τις ειδικές εκδόσεις για Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ), Δημοτικές Επιχειρήσεις Ύδρευσης Αποχέτευσης Δήμων (ΔΕΥΑ) και Επιμελητήρια - η οποία καλύπτει πλήρως όλες τις λειτουργίες που σχετίζονται με τις Οικονομικές Υπηρεσίες ενός Οργανισμού, η εφαρμογή Q-Prime / Protocol Management, ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό σύστημα διαχείρισης πρωτοκόλλου και η εφαρμογή Q-Prime / e-Citizen για την εξ΄ αποστάσεως εξυπηρέτησης των Πολιτών μέσω του διαδικτύου.

--- Οι Βιβλιοθήκες

Η Info-Quest υλοποιεί ολοκληρωμένες λύσεις Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών και Διαχείρισης Ψηφιακού Υλικού, αξιοποιώντας την κορυφαία πλατφόρμα της διεθνούς αγοράς της SirsiDynix. Οι λύσεις απευθύνοται σε Ιδιωτικές & Δημοτικές Βιβλιοθήκες, καθώς και σε κάθε άλλο οργανισμό ο οποίος επιθυμεί να ψηφιοποιήσει και οργανώσει το αρχειακό υλικό του.

--- Ο Τομέας της Μισθοδοσίας

Η Info-Quest έχει αναπτύξει το ολοκληρωμένο σύστημα Μισθοδοσίας και Διαχείρισης Ανθρωπίνων Πόρων ”ΑΤΟΜΟ”. Το ΑΤΟΜΟ είναι απολύτως προσαρμοσμένο στις ανάγκες της Ελληνικής αγοράς, διαθέτει τρία υποσυστήματα - Μισθοδοσία, Διαχείριση Προσωπικού, Ωρομέτρηση - και αποτελεί ένα από τα πλέον σύγχρονα, παραμετρικά και λειτουργικά πληροφοριακά συστήματα Μισθοδοσίας της αγοράς, με εγκαταστάσεις σε περισσότερους από 50 πολυεταιρικούς ομίλους επιχειρήσεων.

Η Info-Quest θα παρουσιάσει τις λύσεις της στο Περίπτερο 13, Stand 20.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v