Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Bραβεία για ΟΤΕ- Cosmote στο συνέδριο Info-com

Τρία νέα βραβεία, Καλύτερου Manager, Καλύτερου Δικτύου και Διεθνούς Ανταγωνιστικότητας, απέσπασαν ο OTE και η Cosmote στο φετινό συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Info-com που πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου.

Bραβεία για ΟΤΕ- Cosmote στο συνέδριο Info-com
Τρία νέα βραβεία, Καλύτερου Manager, Καλύτερου Δικτύου και Διεθνούς Ανταγωνιστικότητας, απέσπασαν ο OTE και η Cosmote στο φετινό συνέδριο Τηλεπικοινωνιών Info-com που πραγματοποιήθηκε στις 27 Σεπτεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel.

Το βραβείο του καλύτερου Manager της Χρονιάς απενεμήθη στον Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΤΕ και Πρόεδρο της Cosmote, κ. Παναγή Βουρλούμη, ενώ με τα βραβεία Καλύτερου Δικτύου και Διεθνούς Ανταγωνιστικότητας τιμήθηκε η Cosmote, τα οποία παρέλαβε ο Γενικός Εμπορικός Διευθυντής της εταιρίας, κ. Κώστας Λιαμίδης.

Τους νικητές των ”Mobile & Telecom Awards” αναδεικνύει έπειτα από μυστική ψηφοφορία επιτροπή που αποτελείται από εκπροσώπους του ημερήσιου και περιοδικού Τύπου, αναγνώστες του περιοδικού ”Κινητή Τηλεφωνία και Τηλεπικοινωνίες” και μέλη της ιστοσελίδας www.myphone.gr.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v