Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Hellas On Line: Μειώσεις τιμών σε ADSL έως και 39%

Μειώσεις τιμών που φθάνουν μέχρι και το 39% στις λύσεις για πρόσβαση με ADSL, όπως το πακέτο HOL Home Broadband Pack και τις συνδέσεις HOL Home AnvAccess, όπως και τη δημιουργία δύο νέων πακέτων ανακοίνωσε η Hellas On Line, ενώ με μία χαμηλή εφάπαξ χρέωση δίνει τη δυνατότητα wi-fi σε όλα τα πακέτα HOL Broadband Pack.

Hellas On Line: Μειώσεις τιμών σε ADSL έως και 39%
Μειώσεις τιμών που φθάνουν μέχρι και το 39% στις λύσεις για πρόσβαση με ADSL, όπως το πακέτο HOL Home Broadband Pack και τις συνδέσεις HOL Home AnvAccess, όπως και τη δημιουργία δύο νέων πακέτων ανακοίνωσε η Hellas On Line, ενώ παράλληλα με μία χαμηλή εφάπαξ χρέωση δίνει τη δυνατότητα wi-fi σε όλα τα πακέτα HOL Broadband Pack.

Η εφάπαξ χρέωση που παρέχει τη δυνατότητα wi-fi ανέρχεται στα 36 ευρώ.

Παράλληλα δημιουργείται το νέο πακέτο ογκοχρέωσης ΗΟL Broadband Pack Economy 2000, με μηνιαία χρέωση 23 ευρώ για πρόσβαση στο Internet με ADSL 384. Το πακέτο παρέχει 2.000 ΜΒ δωρεάν, και χρέωση 0,009 ευρώ/MB μετά τα 2000 MB Η μέγιστη μηνιαία χρέωση ανέρχεται στα 55 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του παγίου).

Σύμφωνα με την εταιρία, τα πακέτα HOL Broadband Pack είναι τα μόνα στην ελληνική αγορά που παρέχουν εξοπλισμό με πολλαπλές δυνατότητες δικτύωσης, δυνατότητα τηλεφωνίας μέσω Internet με εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις ενώ περιλαμβάνουν όλες τις χρεώσεις. (τέλος ενεργοποίησης, μηνιαίο πάγιο κυκλώματος, πρόσβαση).



Παράλληλα, σε σημαντικές μειώσεις τιμών που φτάνουν και το 38% προχωρά η Hellas On Line και στις συνδέσεις HOL Home AnyAccess. Σε συνδυασμό με την προσφορά στις ετήσιες συνδρομές, όπου δίδονται 8 μήνες επιπλέον σύνδεσης δωρεάν, οι Home AnyAccess είναι οι φθηνότερες ADSL συνδέσεις στην ελληνική αγορά ενώ παρέχουν τα περισσότερα πλεονεκτήματα.

Επιπροσθέτως, δημιουργείται το νέο πακέτο ογκοχρέωσης HOL AnyDSL 2000 το οποίο παρέχει πρόσβαση στο Internet με ADSL 384, με μηνιαία χρέωση 5 ευρώ/m πάγιο. Το πακέτο περιλαμβάνει 2.000 ΜΒ δωρεάν, με χρέωση 0,009 ευρώ/MB μετά τα 2000 MB. Η μέγιστη μηνιαία χρέωση ανέρχεται στα 50 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του παγίου).

Πέραν από τις μειώσεις τιμών οι συνδρομητές των πακέτων HOL Home AnyAccess που έχουν συμπληρώσει 6 μήνες στην HOL, επωφελούνται και από το πρόγραμμα HOL Pronomio: Ανάλογα με το χρονικό διάστημα που ένας συνδρομητής έχει σύνδεση η εταιρεία του επιστρέφει ποσοστό χρημάτων ως refund όταν ανανεώνει ή αναβαθμίζει τη σύνδεσή του.

Τα πακέτα HOL AnyAccess είναι τα μοναδικά πακέτα στην ελληνική αγορά που δίνουν τη δυνατότητα σύνδεσης από οποιοδήποτε πακέτο είτε με PSTN είτε με ΙSDN είτε με ADSL, (ανάλογα με τον εξοπλισμό και την τηλεφωνική γραμμή)

Επιπλέον παρέχουν δωρεάν στους συνδρομητές πλήθος από πλεονεκτήματα και δυνατότητες όπως δυνατότητα για τηλεφωνία μέσω Internet με εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις, mailbox 1Gbyte με προστασία από ιούς και spam, HOL NetSpeeder για μέχρι και 5 φορές πιο γρήγορο σερφάρισμα, web εργαλεία διαχείρισης του λογαριασμού του συνδρομητή, όλα συγκεντρωμένα στον δικό του προσωπικό χώρο, το HOL MyAccount, τεχνική υποστήριξη 24x365 και πολλά άλλα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v