Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Hewlett-Packard: Συνεργασία με την OTEnet

Τη σύναψη συνεργασίας με την OTEnet για τη διάθεση των υπηρεσιών της μέσω των HP Pavilion notebooks, ανακοίνωσε η Hewlett-Packard. Μέσω ειδικής εφαρμογής στους φορητούς υπολογιστές Pavilion, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να έχουν άμεση πληροφόρηση για το σύνολο των υπηρεσιών πρόσβασης στο Internet της OTEnet.

Hewlett-Packard: Συνεργασία με την OTEnet
Τη σύναψη συνεργασίας με την OTEnet για τη διάθεση των υπηρεσιών της μέσω των HP Pavilion notebooks, ανακοίνωσε η Hewlett-Packard.

Όπως ανακοίνωσε, ειδική εφαρμογή βρίσκεται προεγκατεστημένη στους φορητούς υπολογιστές Pavilion της Hewlett-Packard που διατίθενται στην ελληνική αγορά και δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να έχουν άμεση πληροφόρηση για το σύνολο των υπηρεσιών πρόσβασης στο Ιnternet της OTEnet (ADSL & DIALUP), να βλέπουν τις εκάστοτε προσφορές της OTEnet και να έχουν άμεση πρόσβαση στο Internet επιλέγοντας μία απο τις υπηρεσίες της εταιρίας.

Μέσω σχετικού εικονιδίου που υπάρχει στο desktop των ΗΡ Pavilion notebooks, οι πελάτες της ΗΡ που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν σύνδεση στο Internet θα μπορούν να κατευθύνονται αυτόματα στο ηλεκτρονικό κατάστημα της OTEnet, προκειμένου να γίνουν συνδρομητές της εταιρίας.

Επιπλέον, οι χρήστες που είναι ήδη πελάτες της OTEnet θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν εύκολα τα στοιχεία της υφιστάμενης συνδρομής τους και να την ανανεώσουν εφόσον το επιθυμούν.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη υπηρεσία προσφέρεται με τα HP Pavilion notebooks που θα είναι διάθεσιμα στην Ελληνική αγορά από το Σεπτέμβριο μέχρι τον Δεκέμβριο 2005.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v