Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q Telecom: Νέο εταιρικό συμβόλαιο Q Business1

Τη διάθεση του νέου εταιρικού συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας Q Business1 από την 1η Σεπτεμβρίου 2005, προσφέροντας οικονομικότερη επικοινωνία στους εταιρικούς πελάτες, γνωστοποίησε η διοίκηση της Q Telecom.

Q Telecom: Νέο εταιρικό συμβόλαιο Q Business1
Τη διάθεση του νέου εταιρικού συμβολαίου κινητής τηλεφωνίας Q Business1 από την 1η Σεπτεμβρίου 2005, προσφέροντας οικονομικότερη επικοινωνία στους εταιρικούς πελάτες, γνωστοποίησε η διοίκηση της Q Telecom.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το εταιρικό πρόγραμμα Q Business1 απευθύνεται σε εταιρίες της μορφής Α.Ε, Ε.Π.Ε., Ο.Ε, Ε.Ε και σε Δημόσιους Οργανισμούς, για ελάχιστο αριθμό 50 συνδέσεων.

Σημειώνεται, πως με το νέο οικονομικό επαγγελματικό πρόγραμμα Q Business1, εξασφαλίζεται πλήρης ελευθερία για κάθε στέλεχος της επιχείρησης ώστε να μπορεί να ορίζει το ύψος του λογαριασμού του, βάσει της πραγματικής κατανάλωσής του.

Επιπλέον, το Q Business1 προσφέρει εταιρική κινητή τηλεφωνία με πανελλαδική κάλυψη – χωρίς χρονικές δεσμεύσεις, χωρίς μηνιαία πάγια, με χρέωση ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη διάρκεια κλήσης, με ανταγωνιστικές χαμηλές χρεώσεις ομιλίας, SMS και MMS.

Επίσης, ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του πακέτου Q Business1 αποτελεί η έκπτωση 50% στη χρέωση ομιλίας σε όλες τις ενδοεταιρικές κλήσεις κινητών και σταθερών αριθμών της Q Telecom της επιχείρησης ενώ, παράλληλα, ισχύουν τα προνόμια των άλλων πακέτων κινητής τηλεφωνίας της Q.

Αναλυτικά, το εταιρικό συμβόλαιο Q Business1 έχει τα παρακάτω μοναδικά χαρακτηριστικά στην αγορά εταιρικών συνδέσεων κινητής τηλεφωνίας:

* Συνδέσεις Χωρίς μηνιαία πάγια

* Μόνο 2 μήνες ελάχιστη διάρκεια συμβολαίου

* Ενιαία χαμηλή χρέωση εθνικών κλήσεων - από 0,204 ευρώ έως 0,192 ευρώ ανά λεπτό

* 50% έκπτωση με την υπηρεσία Q Corporate family στη χρέωση ομιλίας για ενδοεταιρική επικοινωνία - από 0,102 ευρώ έως 0,096 ευρώ ανά λεπτό

* Τις χαμηλότερες χρεώσεις στις Διεθνείς κλήσεις

* Διεθνής περιαγωγή σε 90 χώρες και 161 ξένα δίκτυα

* Το φθηνότερο SMS μόνο 0,07 ευρώ/SMS, με ενιαία χρέωση προς ελληνικά και ξένα δίκτυα

* 5% έκπτωση επιβράβευσης χρήσης κάθε μήνα, στο σύνολο του λογαριασμού, για συνολικό μηνιαίο λογαριασμό ανά σύνδεση πάνω από 13,00 ευρώ (εξαιρουμένων των χρεώσεων διεθνούς περιαγωγής, υπηρεσιών περιεχομένου και μηνιαίων χρεώσεων υπηρεσιών Internet).

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, το εφάπαξ κόστος για κάθε σύνδεση στο συμβόλαιο Q Business1 είναι 15,97 ευρώ και περιλαμβάνει δωρεάν χρόνο ομιλίας για τον πρώτο μήνα αξίας 6,72 ευρώ.

Επίσης, εταιρίες που δραστηριοποιούνται με δίκτυο τουλάχιστον 50 ανεξάρτητων συνεργατών τύπου δικαιόχρησης ”franchising”, μπορούν να εγγραφούν μαζί με τους συνεργάτες τους (franchisees) στο πρόγραμμα Q Business1 Group (για ελάχιστο συνολικό αριθμό 100 συνδέσεων), ώστε να επωφεληθούν αυτές και οι συνεργάτες τους από τα προνόμια που προσφέρει το εταιρικό πρόγραμμα Q Business1.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v