Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Συνεργασία Ιατρικού - ΕΛΠΑ για Ράλι Ακρόπολις

Την υγειονομική κάλυψη του ’Ράλι ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ’ με την υπηρεσία E.M.S. (Emergency Medical Services), ανέλαβε για μία ακόμα χρονιά ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών, σε συνεργασία με την ΕΛΠΑ.

Συνεργασία Ιατρικού - ΕΛΠΑ για Ράλι Ακρόπολις
Ο όμιλος του Ιατρικού Αθηνών, ανακοινώνει ότι για ακόμη μία χρονιά θα συνεργαστεί με την ΕΛΠΑ, αναλαμβάνοντας την υγειονομική κάλυψη του ’Ράλι ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ’.

Στη σχετική ανακοίνωση του ομίλου τονίζεται, ότι σε διεθνείς διοργανώσεις όπου το επίπεδο των προσφερομένων υπηρεσιών υγείας είναι συγχρόνως διαφήμιση αλλά και πρόκριμα για τη χώρα, εν όψει των Ολυμπιακών αγώνων του 2004, είναι σημαντικό να αποδείξουμε τη δυνατότητα της χώρας μας να προσφέρει υπηρεσίες σε πολύ υψηλό επίπεδο και να ανταποκρίνεται με επιτυχία στις διεθνείς απαιτήσεις.

Η υπηρεσία E.M.S. (Emergency Medical Services) του ομίλου Ιατρικού Αθηνών, που είναι και η μόνη υπηρεσία Επειγόντων Περιστατικών στην Ελλάδα πιστοποιημένη με ISO 9002, στο χώρο της επείγουσας διακομιδής ασθενών και της προνοσοκομειακής φροντίδας.

Συγκεκριμένα η υπηρεσία, διαθέτει στο στόλο της, τις μοναδικές στον Ελλαδικό χώρο κινητές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ικανές να προσφέρουν υποστήριξη σε πάσης φύσεως επείγον περιστατικό, είναι η μόνη υπηρεσία ασθενοφόρων στον Ελλαδικό χώρο εξοπλισμένη με σύστημα τηλεϊατρικής μέσω κινητής τηλεφωνίας (GSM), πληρεί όχι μόνο τις προδιαγραφές του ΕΚΑΒ αλλά και της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των ΗΠΑ, είναι εξειδικευμένη στην παροχή επείγουσας προνοσοκομειακής φροντίδας και το προσωπικό απαρτίζεται από επαγγελματίες διασώστες, νοσηλευτές ΜΕΘ και ειδικά εξειδικευμένους αναισθησιολόγους ιατρούς.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, για την πλήρη ασφάλεια των αγωνιζομένων, ο όμιλος Ιατρικού Αθηνών είναι σε συνεχή επαγρύπνηση για να καλύψει και στο ’Ράλι Ακρόπολις’ οποιοδήποτε περιστατικό, που έχει ανάγκη νοσοκομειακής φροντίδας, διαθέτοντας 1.200 νοσηλευτικές κλίνες σε πλήρη λειτουργία, υποστηριζόμενες από 2800 Ιατρούς – συνεργάτες και 2.500 εργαζόμενους.

Επίσης, 5 υπερσύγχρονες νοσηλευτικές μονάδες στην Αθήνα: το Ιατρικό Αθηνών στο Μαρούσι, την Κλινική Ψυχικού (πρώην Απολλώνειο), την Κλινική Π. Φαλήρου, την Κλινική Δάφνης και την IΑΣΙΣ Πειραιά και το εξειδικευμένο Κέντρο Αθλητιατρικής και Αθλητικών κακώσεων, (Ιατρικό Αθηνών –Μαρούσι) μοναδικό στον Ελλαδικό χώρο.

Με τη συνεργασία μας αυτή, όπως τονίζεται στην ανακοίνωση του Ιατρικού Αθηνών, ευελπιστούμε να συμβάλλουμε αποφασιστικά στην προσπάθεια διατήρησης του ’Ράλι ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ’ στο επίπεδο εκδήλωσης διεθνούς ακτινοβολίας, γεγονός που θα δικαιώσει, για μία φορά ακόμη, τις προσδοκίες τόσο της ΕΛΠΑ όσο και της Διεθνούς Ομοσπονδίας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v