Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Μείωση χρεώσεων για i-mode

Μειωμένες σε ποσοστό έως και 40%, κλιμακωτές χρεώσεις των υπηρεσιών i-mode παρέχει στους πελάτες της η εταιρία Cosmote, η οποία ξεκινά παράλληλα τη διάθεση τριών νέων πακέτων i-mode.

Cosmote: Μείωση χρεώσεων για i-mode
Μειωμένες σε ποσοστό έως και 40%, κλιμακωτές χρεώσεις των υπηρεσιών i-mode παρέχει στους πελάτες της η εταιρία Cosmote, η οποία ξεκινά παράλληλα τη διάθεση τριών νέων πακέτων i-mode.

Ειδικότερα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Cosmote, οι υπηρεσίες i-mode® γίνονται πιο προσιτές, με την περαιτέρω μείωση των κλιμακωτών, ανάλογα με τη χρήση, χρεώσεων και ξεκινώντας παράλληλα την εμπορική διάθεση τριών πακέτων δωρεάν όγκου χρήσης, των ”i-mode 1,5 MB”, ”i-mode 5 MB” και ”i-mode 15 MB”.

Αναλυτικότερα, οι νέες, μειωμένες σε ποσοστό έως και 40%, κλιμακωτές χρεώσεις των υπηρεσιών i-mode διαμορφώνονται ως εξής:

* Για όγκο δεοδμένων 0 έως 500ΚΒ, αντί της παλιάς χρέωσης 0,008 ευρώ/ΚΒ, η νέα χρέωση είναι 0,006 ευρώ/ΚΒ

* Για όγκο δεοδμένων 501 έως 1000 ΚΒ, αντί της παλιάς χρέωσης 0,007 ευρώ/ΚΒ, η νέα χρέωση είναι 0,005 ευρώ/ΚΒ

* Για όγκο δεοδμένων 1001 έως 2000 ΚΒ, αντί της παλιάς χρέωσης 0,006 ευρώ/ΚΒ, η νέα χρέωση είναι 0,004 ευρώ/ΚΒ

* Για όγκο δεοδμένων πάνω από 2001 ΚΒ, αντί της παλιάς χρέωσης 0,005 ευρώ/ΚΒ, η νέα χρέωση είναι 0,003 ευρώ/ΚΒ

Όπως επισημαίνεται στην ίδια ανακοίνωση, οι καινούριες χρεώσεις ισχύουν μετά τη δωρεάν, δοκιμαστική περίοδο χρήσης του ενός μήνα, που η Csmote προσφέρει σε όλους τους νέους i-mode πελάτες της ώστε να γνωρίσουν καλύτερα τις δημοφιλείς υπηρεσίες.

Υπενθυμίζεται, ότι η εταιρία σε αποκλειστικότητα παρέχει στους χρήστες i-mode και το Μετρητή Χρήσης, ώστε να μπορούν να ελέγχουν την κίνηση (σε ΚΒ) που πραγματοποιούν.

Επιπλέον, για ακόμη φθηνότερη πλοήγηση η Cosmote εισάγει επιπλέον τρία νέα πακέτα δωρεάν όγκου δεδομένων, τα ”i-mode 1,5MB”, ”i-mode 5MB” και ”i-mode 15MB”, με τα οποία οι χρήστες του i-mode δεν χρεώνονται αντίστοιχα για τα πρώτα 1,5ΜΒ, 5ΜΒ και 15ΜΒ χρήσης που πραγματοποιούν.

Ειδικότερα, οι χρεώσεις συνοψίζονται στο παρακάτω:

* i-mode 1,5 ΜΒ, μηνιαίο πάγιο 3 ευρώ, Χρέωση επιπλέον KB

Πελάτες συμβολαίου 0,002 ευρώ/KB, Χρέωση επιπλέον KB

Πελάτες καρτοκινητής: Βάσει της νέας κλιμακωτής χρέωσης

* i-mode 5 MB, μηνιαίο πάγιο 7,5 ευρώ, Χρέωση επιπλέον KB

Πελάτες συμβολαίου 0,0015 ευρώ/KB, Χρέωση επιπλέον KB

Πελάτες καρτοκινητής: Βάσει της νέας κλιμακωτής χρέωσης



* i-mode 15 MB, μηνιαίο πάγιο 15 ευρώ, Χρέωση επιπλέον KB

Πελάτες συμβολαίου 0,001 ευρώ/KB, Χρέωση επιπλέον KB

Πελάτες καρτοκινητής: Βάσει της νέας κλιμακωτής χρέωσης



Τονίζεται, πως η ενεργοποίηση των πακέτων γίνεται εύκολα και απλά με την αποστολή δωρεάν γραπτού μηνύματος (SMS) στον αριθμό 1256. Ειδικά για τους συνδρομητές συμβολαίου, η ενεργοποίηση των νέων πακέτων δωρεάν όγκου χρήσης μπορεί να γίνει και μέσω της υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών καθώς και του δικτύου καταστημάτων της Cosmote.

Όπως δήλωσε σχετικά ο γενικός εμπορικός διευθυντής της εταιρίας, κ. Κώστας Λιαμίδης, δήλωσε σχετικά: ”Με τις νέες, σημαντικά μειωμένες, κλιμακωτές χρεώσεις και τα καινούρια πακέτα δωρεάν όγκου χρήσης του i-mode η εταιρία, ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της, επιβραβεύει την ολοένα και αυξανόμενη χρήση των υπηρεσιών i-mode και ανοίγει το δρόμο για την περαιτέρω ανάπτυξη των υπηρεσιών δεδομένων.

Πάντα με γνώμονα την πελατοκεντρική της φιλοσοφία, η Cosmote προσαρμόζει την τιμολογιακή της πολιτική ανταποκρινόμενη στις διαφορετικές ανάγκες χρήσης των πελατών της, προσφέροντάς τους την οικονομικότερη λύση στην αγορά”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v