Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q-Telecom: Μειωμένες χρεώσεις για διεθνείς κλήσεις

Νέες μειωμένες χρεώσεις διεθνών κλήσεων έως και 70%, στην καρτοκινητή τηλεφωνία Q card1 προσφέρει από σήμερα, 18 Ιουλίου η Q-Telecom. Ως εκ τούτου, όχι μόνο οι συνδρομητές συμβολαίου Q1, αλλά και όλοι οι συνδρομητές της Q card1, επικοινωνούν οικονομικότερα με όλο τον κόσμο.

Q-Telecom: Μειωμένες χρεώσεις για διεθνείς κλήσεις
Νέες μειωμένες χρεώσεις διεθνών κλήσεων έως και 70%, στην καρτοκινητή τηλεφωνία Q card1 προσφέρει από σήμερα, 18 Ιουλίου η Q-Telecom.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, τώρα, όχι μόνο οι συνδρομητές συμβολαίου Q1, αλλά και όλοι οι συνδρομητές της Q card1, παλιοί και νέοι, επικοινωνούν οικονομικότερα με όλο τον κόσμο.

Αποκλειστικά η Q-Telecom, φέρνει τις 25 χώρες της Ανατολικής Ευρώπης (Ζώνη-8) ακόμα πιο κοντά, με ενιαία χρέωση τόσο προς σταθερά όσο και προς κινητά, όσο ένα τηλεφώνημα στην Ελλάδα.

Στην ίδια ανακοίνωση επισημαίνεται πως η Q card1, είναι η σωστή επιλογή για όσους συνδρομητές καρτοκινητής τηλεφωνίας θέλουν τη φθηνότερη χρέωση ομιλίας προς όλο τον κόσμο αλλά και το φθηνότερο SMS προς 150 διεθνή δίκτυα.

Τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Q card1 ισχύουν και για τις Διεθνείς κλήσεις και ειδικότερα χρέωση ανά δευτερόλεπτο, χωρίς ελάχιστη χρέωση κλήσης, με χαμηλές ενιαίες χρεώσεις προς σταθερά και κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, μειώθηκε το κόστος κλήσης της υπηρεσίας τηλεφωνικού καταλόγου και άμεσης σύνδεσης (11899) σε 0,0054 ευρώ/δευτ.

Οι κλήσεις προς 3&4&5-ψήφιους αριθμούς ΟΤΕ μειώθηκε σε 0,0034ευρώ/δευτ, εκτός από τις κλήσεις προς τους αριθμούς 11811 και 11888.

Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ 19%.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v