Μπλερ: Τρομοκρατικό το χτύπημα στο Λονδίνο

”Είναι σαφές ότι οι εκρήξεις που σημειώθηκαν στο Λονδίνο είναι τρομοκρατική ενέργεια προγραμματισμένη να συμπέσει με την σύνοδο της G8,” δήλωσε εμφανώς ταραγμένος ο Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ στο διάγγελμά του.

Μπλερ: Τρομοκρατικό το χτύπημα στο Λονδίνο
”Είναι σαφές ότι η σειρά των εκρήξεων που σημειώθηκαν το πρωί στο Λονδίνο είναι τρομοκρατική ενέργεια προγραμματισμένη να συμπέσει με την σύνοδο της G8,” δήλωσε εμφανώς ταραγμένος ο Βρετανός πρωθυπουργός Τόνι Μπλερ, στο διάγγελμα που παραχώρησε μετά το τρομερό χτύπημα στη βρετανική πρωτεύουσα.

Απευθυνόμενος στον βρετανικό λαό από το Γκλένιγκλς όπου βρίσκεται για να φιλοξενήσει τη σύνοδο κορυφής των ηγετών της Ομάδας των Οκτώ πλουσιοτέρων κρατών του πλανήτη, ο Τόνι Μπλερ δήλωσε ότι ο ίδιος θα αποχωρήσει πολύ σύντομα από το σκοτσέζικο θέρετρο για να μεταβεί στην πληγείσα πρωτεύουσα, αλλά οι υπόλοιποι κορυφαίοι ηγέτες θα συνεχίσουν τις εργασίες της συνόδου.

Πρόκειται για ένα τρομερό χτύπημα αλλά οι τρομοκράτες δεν θα καταφέρουν τίποτα με τέτοιες ενέργειες και είμαστε αποφασισμένοι ”να υπερασπιστούμε τις αρχές μας μέχρι τέλους,” τόνισε ο Βρετανός πρωθυπουργός, που εγκατέλειψε εσπευσμένα λόγω της εμφανούς συγκίνησής του το πόντιουμ από το οποίο έκανε το παραπάνω διάγγελμα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v