Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

OTEnet: Διοργάνωση ημερίδας με τον ΟΤΕ

Ημερίδα με θέμα ”Business Continuity & Information Security management” οργάνωσε στις 22 Ιουνίου, σε συνεργασία με τον ΟΤΕ, η ΟΤΕnet. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι πληροφορικής μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων καθώς και μεγάλοι πελάτες του Ομίλου ΟΤΕ.

OTEnet: Διοργάνωση ημερίδας με τον ΟΤΕ
Ημερίδα με θέμα ”Business Continuity & Information Security management” οργάνωσε στις 22 Ιουνίου σε συνεργασία με τον ΟΤΕ η ΟΤΕnet.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι πληροφορικής μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων καθώς και μεγάλοι πελάτες του Ομίλου ΟΤΕ.

Μετά τις εισηγήσεις ακολούθησε ανοιχτός διάλογος που επικεντρώθηκε στις δυνατότητες που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες και στην αξιοποίησή τους ως εργαλείων στην καθημερινή λειτουργία της επιχειρηματικής δραστηριότητας.

Όπως επισημαίνει η εταιρία, η ημερίδα αποτελεί την αφετηρία μίας σειράς παρουσιάσεων που θα πραγματοποιήσει σε μεγάλες πόλεις με στόχο την ενημέρωση των επιχειρήσεων και την ενδυνάμωση των τοπικών αγορών.

Mέσα από τις ενέργειες αυτές και τις ολοκληρωμένες λύσεις που παρουσιάζει η OTEnet αναδεικνύεται ως ο στρατηγικός συνεργάτης κάθε ελληνικής επιχείρησης.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v