Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Καλοκαιρινή προσφορά από την Cosmote

Μια καλοκαιρινή προσφορά επιφυλάσσει η COSMOTE σε όλους τους νέους πελάτες COSMOΚΑΡΤΑ ή WHAT’S UP που θα ενεργοποιήσουν τη σύνδεσή τους από σήμερα έως τις 31 Ιουλίου 2005 καθώς τους προσφέρει τη δυνατότητα να μιλούν ατελείωτα με όλους τους αριθμούς COSMOTE με μία ενιαία, πολύ οικονομική χρέωση.

Καλοκαιρινή προσφορά από την Cosmote
Μια καλοκαιρινή προσφορά επιφυλάσσει η COSMOTE σε όλους τους νέους πελάτες COSMOΚΑΡΤΑ ή WHAT’S UP που θα ενεργοποιήσουν τη σύνδεσή τους από σήμερα έως τις 31 Ιουλίου 2005 καθώς τους προσφέρει τη δυνατότητα να μιλούν ατελείωτα με όλους τους αριθμούς COSMOTE με μία ενιαία, πολύ οικονομική χρέωση, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρίας.

Ειδικότερα, όλοι οι νέοι πελάτες COSMOΚΑΡΤΑ και WHAT’S UP θα έχουν τη δυνατότητα να μιλούν όσο θέλουν με όλα τα κινητά COSMOTE μόνο με 0,10 ευρώ ανά κλήση πλέον ΦΠΑ, ανεξάρτητα από τη διάρκειά της. Η προσφορά ισχύει για διάστημα δύο μηνών από την ημερομηνία ενεργοποίησής της, η οποία γίνεται με την αποστολή ενός δωρεάν γραπτού μηνύματος SMS (010 στον αριθμό 1310 μέχρι 31/07).

Η προσφορά ισχύει για όλα τα προϊόντα καρτοκινητής είτε πρόκειται για απλά πακέτα σύνδεσης είτε για πακέτα σύνδεσης με συσκευή.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v