Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Q-Telecom: Νέα προσφορά με την κάρτα Ya!

Σε νέα προσφορά, η οποία θα ισχύσει έως την 1 Σεπτεμβρίου, με την κάρτα σταθερής τηλεφωνίας Yα! προχώρησε η Q-Telecom. Η προσφορά περιλαμβάνει ενιαία χαμηλή χρέωση 0,05 ευρώ ανά λεπτό, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για όλες τις κλήσεις προς 37 χώρες.

Σε νέα προσφορά με την κάρτα σταθερής τηλεφωνίας Yα! προχώρησε η Q-Telecom.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση η νέα προσφορά που ισχύει για όλο το καλοκαίρι και συγκεκριμένα έως την 1 Σεπτεμβρίου του 2005, περιλαμβάνει ενιαία χαμηλή χρέωση 0,05 ευρώ ανά λεπτό, συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ για όλες τις κλήσεις προς 37 χώρες.

Συγκεκριμένα, αφορά τα σταθερά των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης* (όπως Αγγλία, Γερμανία, Πολωνία κλπ), τα σταθερά των χωρών της Δυτικής Ευρώπης που δεν ανήκουν στην ΕΕ ** (όπως Ελβετία, Νορβηγία κλπ), τα σταθερά της Αυστραλίας, Ισραήλ και τα σταθερά και κινητά σε ΗΠΑ και Καναδά.

Στην ανακοίνωση σημειώνεται πως με την προσφορά αυτή, όσοι τουρίστες ή μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας επιλέξουν να μιλήσουν στους παραπάνω προορισμούς με την κάρτα Yα! των 3 ευρώ μπορούν να πραγματοποιήσουν κλήσεις διάρκειας έως 60 λεπτά και αντίστοιχα με την κάρτα Υα! των 10 ευρώ έως 200 λεπτά.

Σημειώνεται επίσης πως ισχύει η ίδια χαμηλή χρέωση όλες τις ώρες και ημέρες της εβδομάδας με χρέωση ανά λεπτό. Από την προσφορά εξαιρούνται αριθμοί της Αγγλίας που ξεκινούν από +4470.

Εκτός από τις χαμηλές διεθνείς χρεώσεις, η Yα! συνεχίζει να προσφέρει σε όλα τα σταθερά Ελλάδας 60’ ομιλίας μόνο με 3 ευρώ και 200’ ομιλίας μόνο με 10 ευρώ, με τελική χρέωση 0,05 ευρώ ανά λεπτό συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ .

Οι χρεώσεις προς όλους τους άλλους προορισμούς (κλήσεις προς κινητά εθνικών δικτύων και διεθνείς κλήσεις) αναγράφονται αναλυτικά στο site : www.myQ.gr

Τέλος, σημειώνεται πως η Q-Telecom επιχειρησιακή μονάδα της Info-Quest, γιορτάζει αυτό το μήνα 3 χρόνια δραστηριότητας στην ελληνική αγορά, όπου διαθέτει συνδυασμένες υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας, σταθερής τηλεφωνίας και Internet, οι οποίες χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα, πανελλαδική κάλυψη και οικονομικές χρεώσεις.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v