Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Hellas Sat: Kάλυψη 88ου ποδηλατικού γύρου Ιταλίας

Τον 88ο ποδηλατικό γύρο της Ιταλίας, καλύπτει η Hellas Sat σε συνεργασία με την Netdish για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού CNRplus (με πάνω από 5.800.000 ακροατές την ημέρα) μέλος του ομίλου RCS Media Group.

Hellas Sat: Kάλυψη 88ου ποδηλατικού γύρου Ιταλίας
Τον 88ο ποδηλατικό γύρο της Ιταλίας, καλύπτει η Hellas Sat σε συνεργασία με την Netdish για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού CNRplus (με πάνω από 5.800.000 ακροατές την ημέρα) μέλος του ομίλου RCS Media Group που φέτος έχει την ευθυνη του συντονισμού της πανεθνικής κάλυψης των διαφόρων ειδικών διαδρομών σε όλη την Ιταλία.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση της η εταιρία, ο ποδηλατικός γύρος της Ιταλία μαζί με εκείνον της Γαλλίας (όπου πάλι ο Hellas Sat έχει εξασφαλίσει συνεργασία με το France 2) είναι ένα από τα σημαντικότερα διεθνώς γεγονότα στο χώρο της ποδηλασίας.

Ο 88ος γύρος πραγματοποιείται από τις 7 μέχρι και 29 Μαίου 2005.

Καθημερινά κατά τη διάρκεια του γύρου της Ιταλίας, οι καλεσμένοι από την σύνταξη του CNRplus θα ζωντανεύουν την ατμόσφαιρα στις διάφορες ειδικές διαδρομές για τους ακροατές που δεν μπορούν να παραβρεθούν στα στάδια.

Η ζωντανή ανταπόκριση είναι εφικτή μέσω της κινητής ραδιοφωνικής μονάδας συνδεδεμένης με αμφίδρομο δορυφορικό κύκλωμα 1024/256 kbps με το κεντρικό στούντιο στο Μιλάνο.

Τον εξοπλισμό τεχνολογίας DVB-RCS παρέχει η NetDish ενώ η διασύνδεση γίνεται μέσω του Ελληνικού δορυφόρου Hellas-Sat 2.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v