Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέα υπηρεσία Cosmote 2in1

Τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν 2 αριθμούς κινητού τηλεφώνου σε 1 μόνο κάρτα SIM παρέχει η Cosmote σε όλους τους πελάτες της, καρτοκινητής και συμβολαίου, μέσω της νέας υπηρεσίας Cosmote 2in1.

Cosmote: Νέα υπηρεσία Cosmote 2in1
Τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν 2 αριθμούς κινητού τηλεφώνου σε 1 μόνο κάρτα SIM παρέχει η Cosmote σε όλους τους πελάτες της, καρτοκινητής και συμβολαίου, μέσω της νέας υπηρεσίας Cosmote 2in1.

Η υπηρεσία Cosmote 2in1 διατίθεται χωρίς αρχικό κόστος ενεργοποίησης σε όλους τους πελάτες της εταιρίας, με μηναίο πάγιο 1,4 ευρώ για τους συνδρομητές συμβολαίου και χωρίς πάγιο για τους χρήστες καρτοκινητής και τους πελάτες εταιρικών προγραμμάτων.

Η κάρτα Cosmote 2in1 παρέχεται δωρεάν για τις νέες ενεργοποιήσεις συμβολαίου, ενώ σε κάθε άλλη περίπτωση το κόστος της ανέρχεται σε 11,73 ευρώ. Σημειώνεται ότι η προώθηση των κλήσεων από τη μία σύνδεση στην άλλη είναι εντελώς δωρεάν.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, η νέα υπηρεσία Cosmote 2in1 επιτρέπει στους πελάτες της εταιρίας να έχουν δύο ξεχωριστές συνδέσεις τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε στιγμή σε μία μόνο συσκευή και με μία κάρτα SIM.

Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να οργανώνουν καλύτερα την επικοινωνία τους διαχωρίζοντας, για παράδειγμα, τις επαγγελματικές από τις προσωπικές τους κλήσεις.

Μέσω του ιδιαίτερα απλού μενού της υπηρεσίας Cosmote 2in1, ο πελάτης μπορεί να επιλέγει κάθε φορά τη σύνδεση από την οποία θα πραγματοποιεί τις κλήσεις του αλλά και εάν επιθυμεί να λαμβάνει τις εισερχόμενες κλήσεις και των δύο αριθμών στη σύνδεση που είναι ενεργή.

Οι δύο συνδέσεις της υπηρεσίας Cosmote 2in1 μοιράζονται τον ίδιο τηλεφωνικό κατάλογο, ενώ διαθέτουν ξεχωριστή θυρίδα τηλεφωνητή επιτρέποντας τη ρύθμιση διαφορετικού μηνύματος προσωπικού χαιρετισμού.

Παράλληλα, οι δύο συνδέσεις μπορεί να ανήκουν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα συμβολαίου ή/και καρτοκινητής της Cosmote, προσφέροντας όλους τους δυνατούς συνδυασμούς (δύο συνδέσεις συμβολαίου, σύνδεση συμβολαίου και καρτοκινητή, δύο συνδέσεις καρτοκινητής).

Η νέα υπηρεσία, η οποία υποστηρίζεται από περισσότερες από 25 συσκευές, που εμπλουτίζονται συνεχώς, είναι διαθέσιμη μέσω του εκτεταμένου δικτύου πωλήσεων της εταιρίας, που αποτελείται από την αλυσίδα αποκλειστικών καταστημάτων Cosmote, το δίκτυο εμπορικών συνεργατών καθώς και το δίκτυο απευθείας Εταιρικών Πωλήσεων.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v