Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέα εταιρικά προγράμματα και υπηρεσίες

Στη διάθεση πέντε νέων εταιρικών προγραμμάτων αλλά και τεσσάρων νέων υπηρεσιών Cosmote Business Solutions προχωρά από σήμερα η Cosmote, με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών των εταιρικών της πελατών για ολοκληρωμένη και ”έξυπνη” επικοινωνία στις πλέον συμφέρουσες χρεώσεις.

Cosmote: Νέα εταιρικά προγράμματα και υπηρεσίες
Την εμπορική διάθεση της νέας σειράς εταιρικών προγραμμάτων και υπηρεσιών Cosmote Business Solutions ξεκινά σήμερα η Cosmote, με στόχο την πλήρη κάλυψη των αναγκών των εταιρικών της πελατών για ολοκληρωμένη και ”έξυπνη” επικοινωνία στις πλέον συμφέρουσες χρεώσεις.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε, προχωρά στη διάθεση πέντε νέων εταιρικών προγραμμάτων, τα οποία απευθύνονται σε επαγγελματίες, εταιρίες και το δημόσιο , προσφέρονται με τα χαμηλότερα πάγια της αγοράς στην κατηγορία τους, παρέχουν επιλογή δωρεάν χρόνου ομιλίας καθώς και ενιαία ανά πρόγραμμα χρέωση, για τις κλήσεις μετά το δωρεάν χρόνο ομιλίας.

Πρόκειται για τα εξής:

* COSMOTE BUSINESS PLUS, και τα

* COSMOTE BUSINESS PLUS 90

* COSMOTE BUSINESS PLUS 180

* COSMOTE BUSINESS PLUS 300

* COSMOTE BUSINESS PLUS 540,

με 90, 180, 300 και 540 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα για εθνικές κλήσεις, αντίστοιχα.

Παράλληλα, για τα Νομικά Πρόσωπα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, η εταιρία προχωρά στην εμπορική διάθεση του νέου εταιρικού προγράμματος Cosmote Business.

Επιπλέον, με στόχο να εξασφαλίσει στους επιχειρηματικούς της πελάτες ακόμη περισσότερα οικονομικά και λειτουργικά οφέλη, η εισηγμένη προχωρά ταυτόχρονα στη διάθεση τεσσάρων νέων υπηρεσιών για πιο εύκολη και οικονομική ενδοεταιρική επικοινωνία. Οι νέες υπηρεσίες μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε από τα νέα εταιρικά προγράμματα. Πρόκειται για τις εξής:

- Business Value no limits, για δωρεάν απεριόριστες ενδοεταιρικές κλήσεις φωνής, ανεξαρτήτου διάρκειας με το φθηνότερο πάγιο της αγοράς καθώς και οι:

- Business Value 45

- Business Value 90

- Business Value 120

με 45, 90 και 120 λεπτά δωρεάν χρόνο ομιλίας το μήνα για ενδοεταιρικές κλήσεις φωνής, αντίστοιχα.

Ανταποδίδοντας την εμπιστοσύνη των πελατών της, η Cosmote θεσπίζει, επιπλέον, πρόγραμμα παροχής μηνιαίων εκπτώσεων ανάλογα με τον αριθμό των συνδέσεων κάθε εταιρικού πελάτη.

Αναφορικά με τη διάθεση των νέων εταιρικών προγραμμάτων και υπηρεσιών, Cosmote Business Solutions, ο Διευθυντής Πωλήσεων Εταιρικών Πελατών της Cosmote, κ. Βασίλης Τροχαλίδης, δήλωσε:

”Με τα προγράμματα και τις υπηρεσίες Cosmote Business Solutions, η Cosmote, για ακόμη μία φορά, ανοίγει νέους ορίζοντες στην επικοινωνία των εταιρικών της πελατών. Παρέχοντας την εξυπνότερη αλλά και οικονομικότερη πρόταση στην ελληνική αγορά κινητής τηλεφωνίας τα προγράμματα Cosmote Business Solutions αναμένεται να αποτελέσουν την πρώτη επιλογή για κάθε επιχείρηση, μικρή ή μεγάλη, αλλά και για τον ελεύθερο επαγγελματία”.

* Ο τιμοκατάλογος χρεώσεων εταιρικών προγραμμάτων δημοσιεύεται στη δεξιά στήλη ”Συνοδευτικό Υλικό”.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v