Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Πασχαλινές προσφορές από τον ΟΤΕ

Πασχαλινές προσφορές σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και Internet σε όλους τους πελάτες του προσφέρει από τις 15 Απριλίου 2005 μέχρι 31 Μαΐου 2005 το Δίκτυο Καταστημάτων ΟΤΕ- Oteshop.

Πασχαλινές προσφορές από τον ΟΤΕ
Πασχαλινές προσφορές σταθερής, κινητής τηλεφωνίας και Internet σε όλους τους πελάτες του προσφέρει από τις 15 Απριλίου 2005 μέχρι 31 Μαΐου 2005 το Δίκτυο Καταστημάτων ΟΤΕ- Oteshop.

Αναλυτικά, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΤΕ, την ανωτέρω χρονική περίοδο, το Δίκτυο Καταστημάτων ΟΤΕ- OTESHOP προσφέρει τα εξής:

* Δωρεάν αναγνώριση κλήσης για 4 μήνες με την εγγραφή στο οικονομικό πρόγραμμα ”ΟΤΕΠΙΛΟΓΕΣ με Δωρεάν Χρόνος Ομιλίας” (με το οποίο κερδίζετε έως 4 ώρες δωρεάν χρόνου ομιλίας ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού σας και μείωση έως 35%).

* Ένα mp3 player με κάθε νέα αγορά conn-X, του πλήρους πακέτου μόνιμης πρόσβασης ADSL στο Internet, που ο πελάτης εγκαθιστά μόνος του.

* 50% έκπτωση στο τέλος σύνδεσης με κάθε νέα απλή τηλεφωνική σύνδεση (PSTN) στο εξοχικό σας και εγγραφή στο οικονομικό πρόγραμμα ”Κατεξοχήν”. Με το πρόγραμμα ”Κατεξοχήν” μπορείτε να διατηρείτε τον τηλεφωνικό σας αριθμό όλο το χρόνο πληρώνοντας πάγια μόνο 6 μηνών. Με αυτόν τον τρόπο η σύνδεσή σας λειτουργεί μόνο όταν τη χρειάζεστε, 4 μήνες το καλοκαίρι, 1 μήνα τα Χριστούγεννα και 1 μήνα το Πάσχα.

* Εγχρωμη οθόνη σε προνομιακή τιμή, με εγγραφή στην υπηρεσία multiISDN. Με την υπηρεσία multiISDN μπορείτε να έχετε έως και 4 προσωπικούς τηλεφωνικούς αριθμούς σε μία σύνδεση και ένα λογαριασμό.

* Σε 12 άτοκες δόσεις ο εξοπλισμός του Ασύρματου Γραφείου. To Ασύρματο Γραφείο σας επιτρέπει να ”μεταφέρετε” το γραφείο σας στο χώρο που επιθυμείτε. Συνδυάστε λοιπόν όλα τα οφέλη της σταθερής τηλεφωνίας και του Internet με χαμηλές χρεώσεις και χωρίς κόστη καλωδίωσης. Το πακέτο Ασύρματο Γραφείο περιλαμβάνει γραμμή ISDN και εξοπλισμό Bluetooth, ο οποίος σας δίνει τη δυνατότητα ασύρματης πρόσβασης στη γραμμή ISDN για τον Η/Υ ή οποιαδήποτε άλλη Bluetooth τερματική συσκευή.

* Δώρο 4 μήνες επιπλέον σύνδεση και 4 μήνες ολοκληρωμένης προστασίας με την υπηρεσία OTEnet Security kit με κάθε 8μηνη σύνδεση PSTN ή 12μηνη σύνδεση ISDN της OTEnet.

* 50 ευρώ δωρεάν χρόνος ομιλίας σε όλους τους νέους πελάτες καρτοκινητής που θα ενεργοποιήσουν πακέτα Cosmocarta ή WHAT’S UP.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v