Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Εθνική: Διεύθυνση επαγγελματικής πίστης

Σε εκπροσώπους 300 μικρομεσαίων επιχειρήσεων μίλησε την Τετάρτη το βράδυ ο διοικητής της Εθνικής Τράπεζας Θ. Καρατζάς, αναλύοντας την πολιτική της τράπεζας στο χώρο αυτό με τη σύσταση Διεύθυνσης Επαγγελματικής Πίστης.

Εθνική: Διεύθυνση επαγγελματικής πίστης
Ένα σημαντικό, πρώτο, βήμα για τη χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων κάθε μορφής και των επαγγελματιών πραγματοποιήθηκε στην Τετάρτη το βράδυ, καθώς ο Διοικητής της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος κ. Θεοδ. Καρατζάς μίλησε σε 300 εκπροσώπους τέτοιων επιχειρήσεων, κυρίως της Δυτ. Αττικής, για τις σημαντικές δυνατότητες ανάπτυξής τους στο νέο οικονομικό περιβάλλον.

Ανάλογες εκδηλώσεις έχουν προγραμματιστεί και για τη Βόρειο Ελλάδα.

Όπως επισήμανε ο διοικητής κ. Θεοδ. Καρατζάς, στο πλαίσιο της πολιτικής της Τράπεζας τοποθετείται η πρόσφατη σύσταση της Διεύθυνσης Επαγγελματικής Πίστης, με αποκλειστικό αντικείμενο τη χρηματοδότηση επιχειρήσεων της ως άνω μορφής και η δημιουργία νέων χρηματοδοτικών σχημάτων, όπως του Ανοικτού Επαγγελματικού Πλάνου, που καλύπτουν όλες τις ανάγκες των επιχειρήσεων με απλές και σύντομες διαδικασίες.

Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο νέο κτίριο της Διοίκησης της Τράπεζας, συμμετείχαν ακόμη, οι υποδιοικητές και στελέχη της Τράπεζας.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v