Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Η Ολυμπιακή Αποστολή επιστρέφει με Olympic Air

Με ιδιαίτερη χαρά η Olympic Air ετοιμάζεται να υποδεχθεί πίσω στην Ελλάδα τα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, που ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου

Η Ολυμπιακή Αποστολή επιστρέφει με Olympic Air
Με ιδιαίτερη χαρά η Olympic Air ετοιμάζεται να υποδεχθεί πίσω στην Ελλάδα τα μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας, που ολοκλήρωσαν τη συμμετοχή τους τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, φέρνοντας πίσω σημαντικές διακρίσεις.

Οι Έλληνες αθλητές που είχαν αναχωρήσει με ειδική πτήση της Olympic Air στις 23 Ιουλίου, στο πλαίσιο της χορηγίας της εταιρίας προς την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή (ΕΟΕ) επιστρέφουν με άλλη μία ειδική πτήση λίγο μετά την Τελετή Λήξης των Αγώνων στις 13
Αυγούστου, και ώρα 18.10.

Ειδικά διαμορφωμένος χώρος έχει προετοιμαστεί στην Έξοδο 1 της ζώνης αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «ΕΛ. Βενιζέλος», όπου θα υπάρχει δυνατότητα κάλυψης ΜΜΕ.

Mε τον ίδιο σεβασμό στα ολυμπιακά ιδεώδη η Olympic Air στηρίζει και την Ελληνική Ομάδα που θα συμμετάσχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Λονδίνο από 29 Αυγούστου έως και 9 Σεπτεμβρίου. Μια ακόμη ειδική πτήση αεροσκάφους Airbus A320 της Οlympic Air θα μεταφέρει τους αθλητές της ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας στις 22 Αυγούστου από την Αθήνα στο Λονδίνο, απ’ όπου θα επιστρέψουν στις 11 Σεπτεμβρίου.

Από το 2009 που άνοιξε τα φτερά της η Olympic Air, όλοι οι Έλληνες αθλητές που μετείχαν σε αγώνες και προ-ολυμπιακά τουρνουά, πετούν με δικά μας «ολυμπιακά» αεροσκάφη. Σε αναγνώριση των υπηρεσιών αυτών, η Olympic Air τιμήθηκε με το ειδικό βραβείο χορηγίας για την προσφορά της στην προάσπιση των ολυμπιακών ιδεωδών και τη διάδοση του ολυμπιακού και αθλητικού πνεύματος.

Στις 10 Μαΐου 2012, η Olympic Air ήταν παρούσα στην τελετή Αφής της ολυμπιακής φλόγας στην Αρχαία Ολυμπία. Παρούσα επίσης ήταν και στη Λαμπαδηδρομία, όπου στελέχη της εταιρίας έτρεξαν για να τιμήσουν το θεσμό στην τελετή Παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας που πραγματοποιήθηκε στο Καλλιμάρμαρο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας στις 17 Μαΐου.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v