Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Cosmote: Νέα sites και μετρητής χρήσης για i-mode

Με περισσότερα i-mode sites αλλά και με το Μετρητή Χρήσης εμπλουτίζει η Cosmote το i-mode, καθιστώντας το ακόμη πιο απλό και συναρπαστικό.

Cosmote: Νέα sites και μετρητής χρήσης για i-mode
Με περισσότερα i-mode sites αλλά και με το Μετρητή Χρήσης εμπλουτίζει η Cosmote το i-mode, καθιστώντας το ακόμη πιο απλό και συναρπαστικό.

Αναλυτικότερα, όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, μέσα από 155 επώνυμα sites, αποτέλεσμα συνεργασίας με τους εγκυρότερους παρόχους περιεχομένου, η Cosmote προσφέρει στους πελάτες της πρόσβαση σε ένα πλούσιο περιεχόμενο ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Τα νέα i-mode sites είναι τα εξής:

Γερμανός: Τα νέα κινητά και μια πλήρη γκάμα προϊόντων νέας τεχνολογίας, από το μεγαλύτερο ελληνικό δίκτυο καταστημάτων, στις οθόνες του κινητού μέσω i-mode, και χωρίς συνδρομή.

Travel.net.gr: Εκπτωτικά κουπόνια από τα μεγαλύτερα ταξιδιωτικά πρακτορεία, αποκλειστικά στο i-mode. Το site παρέχεται χωρίς συνδρομή.

Emporiki Bank: Τραπεζικές συναλλαγές, 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα, όπως ενημέρωση για το υπόλοιπο και τις κινήσεις λογαριασμών και καρτών, πληρωμές πιστωτικών καρτών, λογαριασμών ΟΤΕ, ΔΕΗ και μεταφορές χρημάτων, εύκολα, γρήγορα και με ασφάλεια. Επιπλέον, παρέχεται δυνατότητα εξοικείωσης με Interactive Demo.

Λεφάκης Άστρα: Aστρολογικές προβλέψεις και αναλύσεις από τον Κώστα Λεφάκη για ερωτικά, επαγγελματικά και πολλά άλλα θέματα. Δωρεάν εγγραφή για τον πρώτο μήνα.

Espresso: Περιεκτικές περιγραφές και πλούσιο φωτογραφικό υλικό καθημερινά από το χώρο του lifestyle και τη γνωστή εφημερίδα, με δωρεάν εγγραφή για τον πρώτο μήνα.

7 ΜΕΡΕΣ ΤV: Πλήρες τηλεοπτικό πρόγραμμα, προτάσεις διασκέδασης για τη συμπρωτεύουσα αλλά και -εντελώς δωρεάν- οι αγαπημένες συνταγές της Βέφας Αλεξιάδου. Δωρεάν εγγραφή για τον πρώτο μήνα.

In-Fusio PLay+: Από την In-Fusio, έναν από τους γνωστότερους διεθνώς παρόχους παιχνιδιών, τα γνωστότερα παιχνίδια ψυχαγωγίας, όπως Τhe Terminator, South Park, Midtown Madness 3 Mobile κ.α. Δωρεάν εγγραφή για τον πρώτο μήνα.

Cine.gr: Πρόγραμμα για 429 αίθουσες σε όλη την Ελλάδα, περιλήψεις, αφίσες, αξιολόγηση ταινιών, ελληνικό Box Office, εβδομαδιαία ενημέρωση με e-mail και πρόσβαση στο μεγαλύτερο ελληνικό αρχείο κινηματογραφικών δεδομένων (6.000+ ταινίες, 260.000+ συντελεστές).

Επιπλέον, μέσα από την προσθήκη του Μετρητή Χρήσης στο μενού του i-mode, η Cosmote παρέχει τη δυνατότητα σε όλους τους χρήστες των δημοφιλών υπηρεσιών να ελέγχουν τον όγκο δεδομένων που έχουν ανταλάξει κατά την πλοήγηση ή κατά την αποστολή και λήψη e-mail.

Με γνώμονα την ιδιαίτερα απλή και κατανοητή τιμολογιακή πολιτική του i-mode (1 ευρωλεπτό/Kbyte) ο χρήστης μπορεί ανά πάσα στιγμή να ενημερώνεται για το κόστος των δεδομένων που έχει διακινήσει.

Πιο συγκεκριμένα, παρέχονται 3 επιλογές ελέγχου ογκοχρέωσης:

* των τελευταίων 7 ημερών

* των τελευταίων 30 ημερών

* της συγκεκριμένης περιόδου που μπορεί να επιλέξει ο χρήστης

Οι πληροφορίες παρέχονται μέσω αριθμητικών στοιχειών αλλά και με τη μορφή γραφήματος για την επιπλέον διευκόλυνση του χρήστη.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v