Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Νέες γεύσεις παγωτών από την ΚΡΙ ΚΡΙ

H ΚΡΙ ΚΡΙ για ακόμα ένα καλοκαίρι ανανεώνει τα αγαπημένα κίτρινα ψυγεία με λατρεμένες, ποιοτικές γεύσεις που ταυτίζονται απόλυτα με το ελληνικό καλοκαίρι!

Νέες γεύσεις παγωτών από την ΚΡΙ ΚΡΙ
H Κρι Κρι για ακόμα ένα καλοκαίρι ανανεώνει τα αγαπημένα κίτρινα ψυγεία με λατρεμένες, ποιοτικές γεύσεις που ταυτίζονται απόλυτα με το ελληνικό καλοκαίρι!

Οι πύραυλοι Rodeo, εμπλουτίζουν τη γκάμα τους με τη νέα σειρά Gold σε δύο λαχταριστούς συνδυασμούς: Rodeo Gold Banoffee με γεύση μπανάνα, πλούσιο σιρόπι καραμέλα και κομμάτια από σοκολατένιο μπισκότο, και Rodeo Gold Caramel, με γεύση καραμέλα και καρδιά από πλούσιο σιρόπι καραμέλας και σοκολατένιο μπισκότο, υπόσχονται μια εκλεκτή γευστική εμπειρία.

Επιπλέον, η νέα γρανίτα Top Exotic με γεύση ροδάκινο και mango έρχεται για να προσφέρει τροπική απόλαυση και δροσερές στιγμές με ελάχιστες θερμίδες.

Η Κρι Κρι επιφυλάσσει μια έκπληξη για τις μικρές της φίλες, αφού αυτό το καλοκαίρι εμπλουτίζει τα γνωστά παιδικά κυπελάκια με την αγαπημένη Patty και την παρέα της, σε έναν υπέροχο συνδυασμό βανίλιας και φράουλας προσφέροντας 100 διαφορετικά απίθανα δώρα.

Η νέα σειρά ROYAL έρχεται να κυριαρχήσει στα οικογενειακά παγωτά, που θα γίνει αγαπημένη συνήθεια σε κάθε σπίτι με εκλεπτυσμένες γεύσεις βανίλιας και σοκολάτας με extra σιρόπι σοκολάτα και βύσσινο σε οικονομικές συσκευασίες των 1.100 ml και σε τιμή έκπληξη.

Η Κρι Κρι υποδέχεται και την πλούσια γκάμα παγωτών της Mars. Στα κίτρινα ψυγεία φέτος το καλοκαίρι προστίθενται οι αγαπημένες γεύσεις Mars και Snickers σε ατομικά ξυλάκια, ενώ το Mars θα διατίθεται και σε οικογενειακή συσκευασία 500ml.

Η Κρι Κρι πιστή στο όραμά της για αυθεντική απόλαυση βασισμένη σε άριστες πρώτες ύλες, επιστρέφει δυναμικά και αυτό το καλοκαίρι με πλούσια ποικιλία παγωτών σε προνομιακές τιμές για όλη την οικογένεια!

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v