Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

ΟΤΕ: Προβλήματα σε συνδέσεις λόγω πυρκαγιάς

Την κατανόηση των πελατών του στο Ναύπλιο και στις γύρω περιοχές ζητά ο ΟΤΕ, ύστερα από τη διακοπή των τηλεπικοινωνιών, που προκάλεσε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στο Γενικό Κατανεμητή του Ψηφιακού Κέντρου ΟΤΕ Ναυπλίου από άγνωστη αιτία. Οι σχετικές συνδέσεις θα δίνονται στην εκμετάλλευση σταδιακά, από σήμερα.

ΟΤΕ: Προβλήματα σε συνδέσεις λόγω πυρκαγιάς
Την κατανόηση των πελατών του στο Ναύπλιο και στις γύρω περιοχές ζητά ο ΟΤΕ, ύστερα από τη διακοπή των τηλεπικοινωνιών, που προκάλεσε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε χθες στο Γενικό Κατανεμητή του Ψηφιακού Κέντρου ΟΤΕ Ναυπλίου από άγνωστη αιτία.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του ΟΤΕ, η φωτιά, από την οποία δεν υπήρξαν ανθρώπινα θύματα, έσβησε μετά από παρέμβαση της Πυροσβεστικής, η οποία και ερευνά τα αίτιά της.

Αποτέλεσμα της πυρκαγιάς είναι η διακοπή των τηλεπικοινωνιών στο Ναύπλιο, Τολό, Αγία Τριάδα, Άγιο Αδριανό, Τίρυνθα, Ίρια, Λυγουριό, Τραχειά, Παλαιά και Νέα Επίδαυρο και Άγιο Δημήτριο.

Σημειώνεται, πως επί τόπου μετέβη ο γενικός διευθυντής περιφερειών του Οργανισμού ο οποίος και συντονίζει το έργο της αποκατάστασης που ήδη έχει ξεκινήσει.

Όπως επισημαίνεται από τη διοίκηση του ΟΤΕ, ζητά οι σχετικές συνδέσεις θα δίνονται στην εκμετάλλευση σταδιακά, αρχίζοντας από σήμερα.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v