Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Αλ.Τσίπρας: Ας σταματήσει να κρύβεται ο κ. Σαμαράς

(VIDEO) Να εμφανιστεί και να δεχθεί το δημόσιο διάλογο, καλεί τον πρόεδρο της ΝΔ ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, που δηλώνει ότι συμφωνεί να ορίσει ο Α.Σαμαράς τους δημοσιογράφους που επιθυμεί.

  • Real.gr
Αλ.Τσίπρας: Ας σταματήσει να κρύβεται ο κ. Σαμαράς
Νέα επίθεση στον πρόεδρος της ΝΔ με αφορμή το «ναυάγιο» του ντιμπέιτ εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας. Στην ομιλία του στην Ελευσίνα ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τον Αντώνη Σαμαρά ότι «φυγομαχεί» και «κρύβεται» από τη δημόσια τηλεοπτική αντιπαράθεση που ο ίδιος είχε ζητήσει.

«Καλώ τον πρόεδρο της ΝΔ τον κ. Σαμαρά, να σταματήσει επιτέλους να κρύβεται και να φυγομαχεί. Να εμφανιστεί και να δεχθεί το δημόσιο διάλογο , τη δημόσια αντιπαράθεση μαζί μου, χωρίς προκατασκευασμένους μονολόγους» είπε ο Αλέξης Τσίπρας και ξεκαθάρισε ότι συμφωνεί με όποιους δημοσιογράφους επιθυμεί ο πρόεδρος της ΝΔ για να συντονίσουν τη συζήτηση.

«Κι ας ορίσει αυτός όποιους δημοσιογράφους επιθυμεί. Όποιους τον κάνουν να αισθάνονται καλύτερα. Ας ορίσει ακόμη και τον κ. Μιχελάκη, δεν έχω αντίρρηση. Αρκεί να εμφανιστεί και να δεχθεί να αντιπαρατεθούμε ζωντανά σε μια ουσιαστική και όχι τυποποιημένη αντιπαράθεση» υπογράμμισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.



Επιπλέον αναφέρθηκε στο προεκλογικό σποτ της ΝΔ με την τάξη ενός σχολείου που έχει προκαλέσει αντιδράσεις και έκανε λόγο για «πολιτικό και ηθικό ξεπεσμό της ΝΔ». «Τώρα η ΝΔ παίζει και με τα παιδιά μας. Αφαίρεσε το μέλλον τους με το Μνημόνιο. Προσβάλλει και την αξιοπρέπειά τους με την προπαγάνδα της. Εκμεταλλεύεται την αθωότητά τους για να κινδυνολογήσει. Δεν έχει τέλος ο πολιτικός και ηθικός ξεπεσμός της ΝΔ» σημείωσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα υπογράμμισε ότι τόσο το ΠΑΣΟΚ όσο και η ΝΔ «έπαιξαν τα ρέστα τους και έχασαν» και κατηγόρησε τα δύο κόμματα ότι έχουν επινοήσει τρία προεκλογικά κόλπα για να περάσουν από την «πίσω πόρτα» το Μνημόνιο στις 17 Ιουνίου.

«Το πρώτο προεκλογικό τέχνασμα είναι η παραπλανητική σύνδεση της ακύρωσης του Μνημονίου με τη δήθεν διακοπή της δανειοδότησης της χώρας και την αδυναμία καταβολής μισθών και συντάξεων» ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με τον Αλέξη Τσίπρα, το δεύτερο προλογικό τέχνασμα είναι η «δήθεν επαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου» και υπογράμμισε ότι οι κ.κ. Σαμαράς και Βενιζέλος «κινδυνολογούν» σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ για την ακύρωση του Μνημονίου.

«Το τρίτο προεκλογικό τέχνασμα είναι η απελπισμένη προσπάθεια του κ. Σαμαρά να αναβιώσει διαχωριστικές γραμμές από το βαθύ και καταδικασμένο παρελθόν του τόπου» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως εξήγησε ο Αλέξης Τσίπρας ο πρόεδρος της ΝΔ επιχειρεί να κρύψει τη μόνη πραγματική διαχωριστική γραμμή σήμερα, που είναι το Μνημόνιο, «πίσω από σκελετούς και φαντάσματα του παρελθόντος».

«Παραληρεί και μας συκοφαντεί ο κ. Σαμαράς. Πότε ως νεοκομμουνιστές. Πότε ως υπερασπιστές της τρομοκρατίας. Πότε ως πολιτικούς φίλους των κουκουλοφόρων» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ.


ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v