Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Info-Quest: Νέες δυνατότητες στα μυνήματα SMS

Μία νέα εφαρμογή, το SMS FunTom, η οποία δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να γράφουν και να στέλνουν πολλαπλά μηνύματα καθώς και τη δυνατότητα να τα αποστέλλουν σε ομάδες παραληπτών, διατίθεται σττην ελληνική αγορά από την Info-Quest.

Info-Quest: Νέες δυνατότητες στα μυνήματα SMS
Η εταιρία Microcom, τα προϊόντα της οποίας διατίθενται στην ελληνική αγορά από την Info-Quest, παρουσίασε μία εφαρμογή το SMS FunTom, η οποία δίνει μία νέα διάσταση στην αγορά των γραπτών μηνυμάτων.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τo SMS FunTom αποτελεί την πρώτη εφαρμογή που στηρίζεται στην πρωτοποριακή τεχνολογία Messaging της Microcom, που θα βρείτε ενσωματωμένη σε όλα τα νέα modems της εταιρίας. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα λογισμικό, το οποίο εγκαθίσταται σε οποιοδήποτε PC και παρέχει στους χρήστες τη δυνατότητα να στέλνουν σύντομα γραπτά μηνύματα, εικόνες και ring tones σε κινητά τηλέφωνα.

Το SMS FunTom είναι ιδιαίτερα εύχρηστο και επιτρέπει στους χρήστες να γράφουν και να στέλνουν πολλαπλά μηνύματα - 5 μηνύματα των 160 χαρακτήρων το καθένα, κάθε φορά! - καθώς και τη δυνατότητα να τα αποστέλλουν σε ομάδες παραληπτών, να τα αρχειοθετούν και να λαμβάνουν αναφορές που να επιβεβαιώνουν την αποστολή των μηνυμάτων. Η εφαρμογή προσφέρει εργαλεία δημιουργίας και αποστολής logos και μελωδιών καθώς και εικονομηνυμάτων, ενώ, τέλος, επιτρέπει στο χρήστη να καθορίζει το χρόνο παράδοσης των μηνυμάτων.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία Messaging της Microcom, επίσης παρέχει στις εταιρίες παροχής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών την απαιτούμενη υποδομή που θα τους επιτρέψει να προσφέρουν στους πελάτες τους τα πλούσια σε περιεχόμενο SMS.

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v