Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Μαίνεται η διαμάχη Ντόρας – ΣΥΡΙΖΑ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντά επί της ουσίας» απαντούν κύκλοι της Ντόρας Μπακογιάννη στις βολές που δέχθηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα όσα είπε η πρώην υπουργός στην συνδιάσκεψη της ΝΔ.

  • Real.gr
Μαίνεται η διαμάχη Ντόρας – ΣΥΡΙΖΑ
«Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντά επί της ουσίας» απαντούν κύκλοι της Ντόρας Μπακογιάννη στις βολές που δέχθηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μετά τα όσα είπε η πρώην υπουργός στην συνδιάσκεψη της ΝΔ.

Άναψε για τα καλά η διαμάχη μεταξύ της Ντόρας Μπακογιάννη μετά τα όσα υποστήριξε η πρώην υπουργός, ότι στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ήταν μάρτυρες υπεράσπισης στην δίκη της 17Ν.

«Η προσπάθεια της κυρίας Μπακογιάννη να συσχετίσει τον ΣΥΡΙΖΑ με την υπόθεση αυτή, με τρόπο ο οποίος αφήνει να δημιουργηθούν επικίνδυνοι συνειρμοί, συνιστά αήθη πολιτική επίθεση» υποστήριξε ο Π. Σκουρλέτης και πρόσθεσε «ότι πριν δέκα χρόνια, όταν έγινε η δίκη, δεν υπήρχε καν ο ΣΥΡΙΖΑ», αλλά, σημείωσε, «μεγαλύτερο πρόβλημα συνιστά η ενοχοποίηση ανθρώπων που είχαν πάει στη δίκη ως μάρτυρες, όχι για να υπερασπιστούν την οργάνωση αλλά για να καταθέσουν ως μάρτυρες προσώπων, που άλλα αθωώθηκαν, άλλα καταδικάστηκαν».

Κύκλοι της Ντόρας Μπακογιάννη τόνιζαν πως «ο ΣΥΡΙΖΑ δεν απαντά επί της ουσίας του θέματος». Για το ίδιο θέμα συγκρούστηκαν στην εκπομπή «NETWΕEK» ο Νικήτας Κακλαμάνης με την Ζωή Κωνσταντοπούλου.



Ένα από τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ που ήταν μάρτυρας υπεράσπισης των κατηγορουμένων της 17Ν, ο Β. Αγγελόπουλος σε γραπτή του δήλωση τονίζει πως δεν έχει μετανιώσει γι αυτήν του την απόφαση. «Δεν έχω μετανιώσει στο παραμικρό για τη στάση μου αυτή. Κάποιοι το θυμήθηκαν αυτές τις μέρες, και χρησιμοποιούν το όνομά μου, μαζί με άλλους για να πλήξουν πολιτικά την Αριστερά και ειδικότερα τον Σύριζα. Τυχαίο; Δε νομίζω…» αναφέρει μεταξύ άλλων το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ

«Πριν από εννέα χρόνια είχα πάει μάρτυρας υπεράσπισης του Αλέκου Γιωτόπουλου στη δίκη της 17 Νοέμβρη. Αυτό μου υπαγόρευσε η συνείδησή μου και το αίσθημά μου περί δικαιοσύνης. Δηλώνω ότι δεν έχω μετανιώσει στο παραμικρό για τη στάση μου αυτή.

Κάποιοι το θυμήθηκαν αυτές τις μέρες, και χρησιμοποιούν το όνομά μου, μαζί με άλλους για να πλήξουν πολιτικά την Αριστερά και ειδικότερα τον Σύριζα. Τυχαίο; Δε νομίζω…

Αν οι αρχιερείς της μίζας, της διαπλοκής και των μυστικών κονδυλίων που οδήγησαν την Ελλάδα σε πτώχευση, νομίζουν πως μπορούν να ανασύρουν τρομολαγνείες του παρελθόντος και να κάνουν τον κόσμο να ξεχάσει την ανεργία, την ανασφάλεια, τη μείωση του βιοτικού επιπέδου, τις καθημερινές αυτοκτονίες και το ξεπούλημα του εθνικού πλούτου που αυτοί προκάλεσαν, πλανώνται πλάνην οικτράν.»

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v