«Με ζήτησε η Μπάγερν»

Για έμπρακτο ενδιαφέρον της Μπάγερν κάνει πλέον λόγο ο Κέβιν Μιραλάς, με νέες δηλώσεις του στον βελγικό Τύπο.

  • Real.gr
«Με ζήτησε η Μπάγερν»
Για έμπρακτο ενδιαφέρον της Μπάγερν κάνει πλέον λόγο ο Κέβιν Μιραλάς, με νέες δηλώσεις του στον βελγικό Τύπο.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μιλά συνεχώς για την βαυαρική ομάδα τις τελευταίες μέρες και, εφόσον ισχύουν σημερινά δημοσιεύματα, έχει δηλώσει ότι «η Μπάγερν έχει κάνει πρόταση για να με αποκτήσει, αλλά δεν έχω υπογράψει και είμαι ακόμη παίκτης του Ολυμπιακού. Η Μπάγερν είναι από τις ομάδες που ονειρεύομαι να παίξω».

Το θέμα έχει αρχίσει να αποκτά διαστάσεις και αναμένεται η θέση του Ολυμπιακού, ο οποίος γνωρίζει ότι ο παίκτης θέλει να μείνει στην Ελλάδα άλλη μια χρονιά. Εάν πάντως προκύψει επίσημο ενδιαφέρον από την φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, θα είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει ο Ολυμπιακός τον Μιραλάς και πλέον ο στόχος θα είναι να ικανοποιηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο οικονομικά.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Ιταλία, ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση στον Ιταλό τεχνικό Τζιανπιέρο Γκασπερίνι, αλλά πήρε αρνητική απάντηση από τον πρώην τεχνικό της Ίντερ.

Επίσης, στην Ισπανία θεωρούν ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα είναι σίγουρα ο επόμενος προπονητής της Αθλέτικ εάν δεν συνεχίσει ο Μαρσέλο Μπιέλσα στο Μπιλμπάο.

Ακολουθήστε το Euro2day.gr στο Google News!Παρακολουθήστε τις εξελίξεις με την υπογραφη εγκυρότητας του Euro2day.grFOLLOW USΑκολουθήστε τη σελίδα του Euro2day.gr στο Linkedin
ΠΗΓΗ: www.pamesports.gr  

ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

v