Δείτε εδώ την ειδική έκδοση

Απευθείας η συνεννόηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το ντιμπέιτ

(VIDEO) Σε ανοιχτή γραμμή βρίσκονται η Συγγρού και η Κουμουνδούρου για να κανονίσουν τους όρους της μεταξύ τους τηλεοπτικής μονομαχίας.

  • Real.gr
Απευθείας η συνεννόηση ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ για το ντιμπέιτ
Τους όρους και τις προϋποθέσεις της τηλεοπτικής αναμέτρησης μεταξύ της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ εξετάζουν τα στελέχη των δύο κομμάτων καθώς έχει επέλθει συμφωνία για ένα ντιμπέιτ την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου.

«Το ντιμπέιτ μεταξύ των πολιτικών αρχηγών της Ν.Δ. και του ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει να κάνει με τη διακομματική επιτροπή» τονίζει στο Real.gr συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά, αποδεικνύοντας πως έχει κλειδώσει η τηλεμαχία μεταξύ Σαμαρά και Τσίπρα.

Στελέχη της Ν.Δ. εκτιμούν πως ο πρόεδρος της Ν.Δ. υπερτερεί απέναντι στον Αλ. Τσίπρα, ο οποίος με τη στάση και τις πολιτικές που θέλει να ακολουθήσει «θέτει την Ελλάδα εκτός ευρώ και οδηγεί τη χώρα προς την καταστροφή».

Ο Αντώνης Σαμαράς με την επιστροφή του από τις Βρυξέλλες θα αρχίσει μπαράζ συνεντεύξεων σε ηλεκτρονικά μέσα και στο διαδίκτυο, κάτι το οποίο είχε αποφύγει κατά την προηγούμενη προεκλογική περίοδο. Παράλληλα, ετοιμάζεται η νέα διαφημιστική καμπάνια αλλά και το πρόγραμμα περιοδειών του προέδρου της Ν.Δ.

Αδιέξοδο για ντιμπέιτ όλων των κομμάτων


Δεν τα βρήκαν στην πρώτη συνεδρίαση της διακομματικής επιτροπής οι εκπρόσωποι των κομμάτων για τη διεξαγωγή τηλεμαχίας όλων των πολιτικών αρχηγών καθώς ο κάθε εκπρόσωπος παρουσίαζε τις δικές του προτάσεις και προϋποθέσεις. Ωστόσο, όλοι τόνισαν την ανάγκη πως θα πρέπει αυτήν τη φορά να γίνει το ντιμπέιτ.

Οι θέσεις των κομμάτων




















ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ

blog comments powered by Disqus
v